• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam gerek yardım lütfen :(

ilk kez aratması meraktır falan da söz verip ikinciyi aratması saçma.ilişkiniz sallantıda gibi duruo işin ciddiyetini anlasın diye ailelere haber verilmez gerçekten bittiyse ailelere açıklanır .ilişki toparlanır mı bilmem ama barısırsanız aynı hataları yapmayın bari.

Facebooktan kızı aratmasında ne var diyecek olanlar çok olacaktır.
Ancak buradaki sorun eskisini unutamaması, aklına gelmesi olarak düşününce evet ciddi bir sorun.
Başkasını unutamayan birisinin de evlilik hazırlıkları yapması sorun.
Sadece bu neden sunularak aileye nişan atmak saçma. Ancak varsa başka yanlışları da varsa yanına eklenip söylenmeli.

ilk kez kızı arattığı durum bir sorun değil bence. bazen bende facebookta dolanırken merakımdan bakabiliyorum aklıma gelen birilerine ama sırf öylesine acaba nerede çalışmaya başlamış falan gibisinden. ikinci kez aratması ise üstelik sizin uyarmanıza rağmen gerçekten sinir bozucu kızmakta haklısınız ama nişan atmaya kadar götürmeye gerek var mı emin olamadım. eğer başka problemleriniz yoksa sırf bu olay için nişan atmaya değmez ama tavrınızı koyun tabi ki ortaya en azından gözü korksun. kızla eskiden bir geçmişleri var mıymış biliyor musun belki bir beğeni, bir hoşlantı falan?

Nişanlı bi erkeğin böyle bişeyi yapmasını asla doğru bulmuyorum.Kızı çok beğeniyorsa...aklında kalmasın!
Küçük hatalar hep büyüklerini doğuruyor...Ne kadarda gamsızlar....

ilk kez kızı arattığı durum bir sorun değil bence. bazen bende facebookta dolanırken merakımdan bakabiliyorum aklıma gelen birilerine ama sırf öylesine acaba nerede çalışmaya başlamış falan gibisinden. ikinci kez aratması ise üstelik sizin uyarmanıza rağmen gerçekten sinir bozucu kızmakta haklısınız ama nişan atmaya kadar götürmeye gerek var mı emin olamadım. eğer başka problemleriniz yoksa sırf bu olay için nişan atmaya değmez ama tavrınızı koyun tabi ki ortaya en azından gözü korksun. kızla eskiden bir geçmişleri var mıymış biliyor musun belki bir beğeni, bir hoşlantı falan?

Aklın onda mı kaldı diye ssorduğumda yok öyle bişey hiç bi hukukumuz olmadı dedi.

mrb arkadaşlar
bi senelik flörtten sonra nişanlandım . 9 aydır nişanlıym ve mayısta düğünüm vardı.flört döneminde çok iyiydik ama nişanlandıktan sonra bi türlü geçinemedik. en ufak bi sorun kendi aramızda çözülmeden ailelere gitti . Bizim durumumuz iyice laçkalaşmıştı kısacası.Bi kaç ay önce nişanlım faceden bi kızı aratmıştı mahallelerinden bir kız. Uyardım bi daha asla böyle bir şey görmeym dedim o da söz verdi olmayacak dedi. Dün facesinde tekrardan o kızı arattığını gördüm.ben burda düğün hazırlıkları ile uğraşırken onun yaptığına bak.burda film koptu zaten.Aynı şeyi bana nasıl tekrardan yaşatırsın vs bi ton laf saydım Hakaret ettim. Hiç sesini ççıkarmadı.aileme bu durumu söyledim,nişanı atacagımı söyledim onlarda onun ailesine söylediler .annesi beni aradı karar sizin dedi.oğlu suçlu olmasına rağmen abarttığımı söyleyerek kılını dahi kıpırdatmayıp sustu. Böyle bi durumda nişan atmak saçma mı napacam ben hiç bilmiyorum düğüne de az zaman kalmıştı. onun bulunduğu yere yani memleketime tayin aldırmıştım Yeni :KK43:
altındaki niyet önemli cnm ama faceden bakmayla nişan atılmaz. ben de bakıyodum nişanlıyken ve hatta evliliğimizin ilk ayları evet onaylamıyorum yanlış ama bu özledim unutamadım anlamında bişey değil acaba o napmış öbrürünün çocuğu olmuştu bakıim büyümüş mü falan bi de özellikle onlara bakmıodum zaten genel aklıma gelen arkadaşlarıma bakıp eski olaylardan olanlara da bi bakıodum.. zaten o kadar art niyetsiz bakıodumki geçmişten falan silmiodum bile ve sonra yakalanınca face i falan kapattım. nişanlın ne diye anlatıyo bakmasını? bi de sadece bi kişiye mi bakmış yoksa mahalleden bikaç arkadaşına bakıp arada ona da mı bakmış?

mrb arkadaşlar
bi senelik flörtten sonra nişanlandım . 9 aydır nişanlıym ve mayısta düğünüm vardı.flört döneminde çok iyiydik ama nişanlandıktan sonra bi türlü geçinemedik. en ufak bi sorun kendi aramızda çözülmeden ailelere gitti . Bizim durumumuz iyice laçkalaşmıştı kısacası.Bi kaç ay önce nişanlım faceden bi kızı aratmıştı mahallelerinden bir kız. Uyardım bi daha asla böyle bir şey görmeym dedim o da söz verdi olmayacak dedi. Dün facesinde tekrardan o kızı arattığını gördüm.ben burda düğün hazırlıkları ile uğraşırken onun yaptığına bak.burda film koptu zaten.Aynı şeyi bana nasıl tekrardan yaşatırsın vs bi ton laf saydım Hakaret ettim. Hiç sesini ççıkarmadı.aileme bu durumu söyledim,nişanı atacagımı söyledim onlarda onun ailesine söylediler .annesi beni aradı karar sizin dedi.oğlu suçlu olmasına rağmen abarttığımı söyleyerek kılını dahi kıpırdatmayıp sustu. Böyle bi durumda nişan atmak saçma mı napacam ben hiç bilmiyorum düğüne de az zaman kalmıştı. onun bulunduğu yere yani memleketime tayin aldırmıştım Yeni :KK43:
düğün arifesinde neden böyle bişey yaparki birkere uyarmana rağmen bence ona nekadar kırıldığını belli et tavrını koy nişan at diyemem okadar kolay değil ama kendindenden ödün verme derim...

yaa kimse eski sevgilisine bakmıyo mu yaaa... ne olmuş baktıysa bende merak edip bakıyorum nişanlımın eski sevgililerie, benimde eski sevgilime nolmuş. meraktır bu çok fazla abartıyosunuz

Sırf bu yüzden nişan atılmaz ama emin olmalısınız aklında başka biri var mı yok mu diye evleneceksiniz sonuçta başkasını seviyorsa ya da sizi gerçekten sevmiyorsa bir ömür geçmez. Böyle olacağına hiç evlenmeyin daha iyi. Karşınıza alıp güzelce konuşun,sonrası size kalmış.

Meraktan aramak nedir ya.Saçmalamayın görmek istemiş aramış.Bunun Merakı olmaz.
Bence yeterli bir sebep..Atın nişanı gitsin şüphe girdiyse araya hikaye.

Bence asıl sorun burda kızı aratıp aratmaması değil, herkes bakıyor diye söylenmiş genelde ama demekki arada güven problemi var. Bi şüphe varsa insanın içinde her olaydan normal bişeyden bile farklı sonuçlar çıkarabiliyor insan. Güvenip güvenmediğini iyice düşünmeli bence. Güvenmiryosan neden güvenmiyorsun? Bunları cevaplayıp nişanlınla konuşmalısın.

Kaç gün oldu olay olalı adam kendini ifade etme gereği bile duymuyor.hiç bir şey olmamış gibi devam etmek istiyor. bi şekilde kötü niyetin olmadığına beni ikna edeceksin dedim kılını bile kıpırdatmıyor.nkıpırdatmıyor.neden böyle davranıyo iletişim dahi kuramıyoruz :(

Back
X