• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam gerek yardım lütfen :(

Nişan atın diyemem belki ama bu saatten sonra ona nasıl güveneceksiniz diye sorabilirim. İyi düşünün. Nişanda bir kızı iki defa aratmak hoş değil, tesadüfen değil belli ki kız aklında kalmış aramış, böyle yazınca çok üzülüyorum biliyorum canınız yanıyor ama benim anladığım durum bu malesef. Anladığım kadarıyla özellikle kızı iki kere aratmış, valla ben facebookta birini aratıyorsam aklımda kalmıştır :KK43:

Evlilik hazırlığı içerisinde ben zaman daraldı diye stres olurken o oturdu onu mu düşündü.:( sindiremiyorum :(

Evlilik hazırlığı içerisinde ben zaman daraldı diye stres olurken o oturdu onu mu düşündü.:KK43: sindiremiyorum :KK43:

bakın belki de ben cok fevriyimdir, bir çok kişi de çok basit bir sebep demiş, o zaman demekki biz biraz fevriyiz :) En doğrusu açık açık sinirlenmeden oturup konuşmak, hem anlaşamamanızı hem ailelerin bu kadar hayatınıza girmesini hem onun hazırlıklarla ilgilenmemesini hem de o kızı neden aratma gereği duyduğunu açık açık sorun, dinleyin.

Uzatmaya gerek yok bence. Bir kere uyardınız yine aynısını yaptı. Sorun kızı facebookta aratması değil benim açımdan. Sizin rahatsız olduğunuz bile bile üstelik uyarmışsınızda ama adamın umurunda olmamış.Demekki sizin sınırlarınıza saygısı yok.

bakın belki de ben cok fevriyimdir, bir çok kişi de çok basit bir sebep demiş, o zaman demekki biz biraz fevriyiz :) En doğrusu açık açık sinirlenmeden oturup konuşmak, hem anlaşamamanızı hem ailelerin bu kadar hayatınıza girmesini hem onun hazırlıklarla ilgilenmemesini hem de o kızı neden aratma gereği duyduğunu açık açık sorun, dinleyin.

Maalesef ben de fevriyim. Bir bayan bir erkeği 2 defa aratsa facebbokta, kıyamet kopar yer yerinden oynar.

Mahallesinden bi kızmış benle başlamadan önce görücü gitmişler sonra nişanlıım istememiş vazgeçmiş.evlenmiş mi diye merak etmiş ilk aratmasında böyle demişti. .
Ona neymiş ki evlenmiş ya da evlenmemiş.Ben nişanlımdan ayrıldım da zerre umurumda olmadı. Ne yaparsa yapsın bana ne. İçinde mi kalmış acaba.İçinize kurt düşürmek istemem ama.o_O

Daha evlenmeden sorunlar yasiyorsaniz ve guveniniz sarsildiysa 2 kere daha dusunun derim ben. Cok basit sorunlar degil bunlar.

Evlilik hazırlığı yapıyoruz adamda hiç bir heyecan yok sürekli ben araştırıyorum ben koşturuyorum.bunun stresini yaşarken böyle bişey görünce kafayı yedi. Bakacaktım vazgeçtim geri kapattım dedi.hadi gelde inan.
Besbelli yalan oldugu..
Neye bakacakmis beyfendi

Benim takıldığım nokta sadece sözünde durmaması oldu.Eğer ki sözünde duramıyorsa ona nasıl güvenebilirsin ? Bir iki derken defalarca yapabilir ancak bu nişan atmak biraz abartılı.Konuşup anlaşmanız daha makbul.

Bence ayrılmasan bile kesinlikle düğünü ertele ona görede kararını kesinleştir. Belki norrmal zaman olsa tamsm diyelim merak adamın düğünü olacak yaptığı işe bak. Ben olsam biraz daha tanımaya çalışır veya direkt nişan atardım. Aslan burcunun yapacağı bir davranışda değil yaptığı. Aslan bir ilişkiyi kafasında bitirdiyse asla ama asla dönüp bakmaz bitmiştir onun için.

Ayrıca cok mersk ettiğim birsey daha var bu adam şifrenin sende olduğunu bile bile neden bu kızı aratıp aratıp da silmeden bırakıyor? Belki de sen gör diye yapıyor. Bana bu noktada cok sacma geldi

BENİM ESKİS NİSANLIMDA SU ANKİ SEVGİLİ OLDUGU KIZI ÜÇ KEZ ARATMIŞTI BEN SAF GİBİ SUPHELENMEDİM. BİZ AYRILDIKTAN BİR BUÇUK AY SONRA SEVGİLİ OLDULAR. HİÇ MASUMCA DEĞİL KARAR SİZİN

Nişan atacak mevzu değil bence, ama açık açık konuşmadınız mı? Keşke fevri davranmadan önce sakince sorsaydınız. O şuan ayrılmak istiyor mu? Bir de keşke ailelere taşınmasaydı bu mevzu hemen..

hayır istemiyor.
Ailede söylememin sebebi işin ciddiyetini anlaması içindi. .
Bakın her şeye aileleri karıştırırsanız zaten sizin ciddi olduğunuz düşüncesi kaybolur. En güzeli kendi aranızda halletmeniz. Nişanlınızı alın karşınıza ve ne amaçla arttırdığını sorun, ama ayrılırım diye tehdit etmeden yapın bunu. Ne kadar var evliliğinize bilmiyorum, kız da nişanlıymış zaten. Olmadı kapatın facebooklarınızı.

Bir de aklıma şöyle birşey geldi. Kv niz belki aklını kurcalamışta olabilir, kimsenin günahını almak istemem ama.. Siz tartışmalara ailelerinde dahil olduğunu söylemiştiniz. Belki annesi yakınırken dediyse, bak onunla ( arattırdığı kız) evlenebilirdin falan gibi.. Nişanlınızın da aklına geldiyse o an, o şekilde bakmış olabilir. Kafanızı karıştırmak istemem de aklıma geldi.

Back
X