Ne yapmalym? Karar veremedim! Yardmc olun ltfen

işte ben konusursam kı eşım konusmayacagımdan emın halıyle bana bunu one surdu.annem bıze geldı coook ıyı davrandı esım.üstelık kesın kes gıtmem demıyor.ama canıda ıstemıyor bellı.cok zor yaaa

çok zor insanın sorun yaşadığı kişileri görmesi.Ama kolay olanı seçip hayatımızdan silip atıyoruz biz.Atamıyoruz aslında silinmiyorki izi kalıyor.Önce sen adım at kaynananı ve görümceni ara eşin bi görsün bence.Buarada kaç yıllık evlisiniz?Zaten eşin annenle konuşacaktır.Erkekler daha ılımlı bence.Bi< kadınlar duygularımızla hareket ettiğimizden gelin kaynana elti görümce sorunları yaşıyoruz.Annen ve eşin için ara bence kaynananı da görümceni de.Ben eltim ve kaynımdan nefret ediyorum.Her gördüğümde suratımı asıyorum.Okadar zor geliyoki bana onları görmek aramak anlatamam.Dün gece bunları düşünmekten 3 e kadar uyuyamadım.Olan bana oldu eşimi de kırdım.Olan bize olacak.En iyisi kısada olsa bayramda uğramak.Ama ben uğrasamda konuşmayacağım merhaba güle güle başka bir konuşmam olmayacak.Eşim ve evliliğim için bunu yapıcam

cnm nısanda 3 senemız bıtıyor.suanda hamıleyım.doguma 1,5 aydan az kaldı.gıdemem cunku duzcede gorumcem.kaynana da 4 aydır gelını aldı alalı kızında.kaynanayla sorun yok ama kızı bır yana dunya bır yana.cagıracagız kaynanayı gelsın yardımcı olsun.heralde konusurum ya.esım ablasını sevdıgınden degıl sadece ne hıssettıgını anlamam ıcın dedı.yoksa zorlama yok yanı.benım bu eltımın yaptıklarını sana bı anlatsam mıden bulanır.4 ayda ortalıgı mahvettı...

bayram bu sen ara eksilmezsin büyürsün sevap kazanırsın, Allah küslüğü bitireni mükafatsız bırakmazmış... hem annedir onada gidilmiş olur bu vesileyle...

Eltiler kıskançlığından herşeyi söyler yapar inanırım.Benim 5 eltim var.En büyüğü annemden büyük.O bile kıskanıyor ama kayınvalide farklı ya.Anaların kalbini kırmamak lazım diye düşünüyorum ben

bencede konuş canım.
bu tür şeyler insanın kendine zararı oluyor.
hiç üzerinde durma derim.

sen haklısın dememe gerek yokkı.bız beraber cektık o sıkıntıları.eşim benı ezdirmemek için ailemle sorun yasadı.yanı benı üzdüklerı ıcın....

Buna her zaman karisiyim ben....

Ne gibi sorunlar olursa olsun, kendi ailemle yasadigim problemlere hic bir zaman esimi dahil etmem....ve kesinlikle karismasini istemem. Karisamaz buna izin vermem....

Biz bir aileyiz, et tirnaktan ayrilmaz, bugün kavga ederiz agzimiza geleni söyleriz yarin yine Annem Babam Kardasim deriz ve hicbirsey olmamis gibi öpüsüp koklasiriz, ama el böyle olmaz! Araya giren her zaman aldanir....

Ne zamana kadar esin ablasi ile görüsmeyecek saniyorsun? Mutlaka günün birinde yine canim kanim diyecek ve barisacaklar....ama sen ve görümcen hicbir zaman iyi bir diyaolog kuramicaksiniz....bu böyledir.:hulya:

Bence böyle tamamiyle küslük olacagina bayramdan bayramada olsa gidip merhaba nasilsin demek cok daha iyi.....Ölümlü dünya...yarin öbür gün ablasina birsey olursa, senin yüzünden, sen sebeb oldun gibi laflar duyabilirsin....o zaman vicdanin nasil sizlar bir düsün?

Gulsum sultan herzaman yorumunu begenırım.ama bılmedıgın su var.bız 15 ay annemle aynı evde oturduk.yanı ben aılemle esımı bırbırıne karıstırmadım.aılem ve esım arasında cok kaldım uzuldugum zamanlar oldu.uzgunum ama aılem burada tamamıyle haksızdı.ablasına gelınce ben konusma demedım hıcbırzaman dememde.daha oncede kustuler.onları ben barıstırdım.yıne gorumcem cıngenelık yapınca bu sefer artık karısmadım.vıcdan azabı cekecegım bısey yok yanı.o konuda sonsuz vıcdanım rahat.ablasıdır konussun ama fazla ısrar ettıgım zaman kı barıstırmıstım yıne olmadı.gorumcem buyk gıbı davranmadı hıc.uzakta oldugumuz ıcın gıtme ımkanımız yok ama ben ne olursa olsun arayacagım.hatta esımın de bayramlasması ıcın teklıf edecegım....

En iyisini yaparsin canim....inan kaybedecek hicbirseyin olmaz.

Neler yasadin ne gibi sorunlar oldu bilemem tabiki ama ben genel olarak eslerin kendi aileleri ile olan sorunlara karismamalarini öneririm her zaman....cünkü dedigim gibi Ana evlat kardes ve kardes küserde barisirda ama el adami yada el kizi öyle kolay aff edilmiyor ve aff edemiyor....o yüzden bu konuda dikkatli olmak lazim.:hulya:

aşkitom öncelikle Allah ağzınızın tadını bozmasın diorum birbirinize destek olmuşsunuz herzaman, umarım hep böle kalırsınız

bunlar küçük şeyler diycem, lakin bi laf vardır ya sinek küçüktür ama mide bulandırır diea.s

aslında eşinizi çok iyi anlıorum, size dayatma değil amacı, sadece neler hissettiğini anlatmaya çalışıo size, bunuda empati kurdurarak yapmaya çalışıo..

eğer annenize gidip bayramlaşması sizin için huzurunuz için gerçekten önemliyse sizde ablasını arayın derim, ancak mesafeli olun tabi çok kısa süren bi bayramlaşma yeterliyerimseniben

ayrıca annenizin tutumuda yanlış geldi bana, keşke daha anlayışlı olmayı denese, sonuçta kızının yuvası söz konusu.. ama malesef bazen büyükler bizi çocuklukla suçlarken kendilerinin pek farkı olmuo :sinifsinif:

Macıglove arkadasım annemle beraber 15 ay oturduk.hangı el oglu oturursoylermısın.Çok haksızlık yaptılar ıkı aıle de bıze.hatta annem ınsallah ayrılırsınız dedı.esım de bunu duydu.adamın ıcınden gıtmek gelır mı?unutulurmu.kı eŞım bana sen olmazsan yasayamam dıyen daha bır tokadını yemedıgım son derce saygılı bır eŞ.hıÇbırkonudada zorlamaz benı...

aşkitom ilk mesajımda yazıcaktım bunu ama biara kalktım pc başından sonra unutmuşum.

sebep ne bilmiorum ama gerçekten pek kimsenin kabul edeceği bişe değil bu beraber oturmak (erkek açısından) mecburi durumlar hariç, çok rahat kalan erkeklerde var tabi ekmek elden su gölden yaşamak için, bitakım şeyleri bedavaya getirmek için yapanlarda var malesef :umursamaz:, ancak anladığım kadarıyla sizin rahat bi yaşantınız yokmuş annenizin yanında, zor günler geçirmişsiniz..

kadınlar kayınvalidelerinin kahrını çekmekte erkeklere göre daha sabırlı oluolar, erkekler daha umursamaz oluo.. ve yaşananlar ilerleyen yıllarda hep birbirlerinin yüzüne vuruluo, ama siz yine sakin olmuşsunuz birbirinize karşı...

bence bazı fedakarlıkları hakedio bu ilişki, birbirinizi anlamaya çalışın orta yol bulmaya çalışın, her ikinizde birbirinizin ailelerine 1er adım atın derim a.s

macııglove arkadasım annemın yanında oturmamızın tek sebebı annem cok aglardı yalnız kalmaktan korktugu ıcın.bır kızkardesım var o da okulda oluyor.bende evlenınce hepten yalnız kaldı.sureklı aglıyordu korkuyorum dıye.bızde onun yanına tasundık bırıkım olur en azından kıra vermeyız dıye.ama ne bırıkım!esım butun esyaları yenıledı.a dan z ye.yenı bır evkurdu .herseyın en guzelını aldı.bekarken bıze devletten ev cıkmıstı anneme.oraya tasınınca evı tamamen yenıledı esım.tamamen bızım paramızla.kurus cıkmadı annemın cebınden.istemedıkte zaten.ama zaman gectıkce annem bu ev benım burda benım sozum gececek olylarına basladı.mısafıre bızı rezıl ettı.yaptıgım yemegı begenmez dı.ustelık annem sadece ıse gıdıp gelıyordu.esımde calısıyordu.hanı oyle evde yatıp para yıyen cınsten degıldı yanı.en az 15 bın tlmız harcandı.ama olmayınca olmuyor.saygıdada kusur etmedı hıc esım.yanı malesefkımseye ıyılık yaramıyor.uzgunum ama bu boyle.annemde ınsallah ayrılırsınız ya o ya ben dedı bana.eşimde duydu bunları ve cok uzuldu.bende haklı olarak esımı sectım.çunku allah var benı herzaman mutlu ettı.kımseye ezdırmedı,kendı aılesı ve benım aılem dahıl..ama sonunda encokta uzulen o oldu.tesekkur ederım macıglowe arkadasım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…