Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MERHABA BAYANLAR.BILENLER BILIR ESIMLE ÇOK MUTLU BIR EVLILIGIM VAR.HİÇBIR SORUNUMUZ YOK ÇOK ŞUKUR.GÖRUMCEMLE ÇOK SORUNLARIMIZ OLDU ILK EVLENDIGIMIZDE.DAHA SONRA BENIM ANNEMLE OTURDUK BIR SURE.EŞIMIN AILEMLE SORUNLARI OLDU ÇOK UZULDU %100 HAKLIYDI ADAM.ÇOK IYILIKLER YAPTI ANNEM VE KARDEŞIME KARŞILIGI KOTU OLDU.NEYSE BIZ 10 AYDIR AYRI OTURUYORUZ.ESIMLE ANNEMDE DAHA YENI KONUSMAYA BASLADILAR.GECEN AKSAM ANNECIGIMI BIZE MISAFIR ALDIM.GUZEL KARSILADI EŞIM TUM YASANMISLIKLARA RAGMEN.GECEN BAYRAM SUREKLI ÇALIŞTI EŞIM.ANNEME BEN YALNIZ GITTIM.AMA BU BAYRAM EVDE.ANNEMDE BAYRAMDA GELİN DİYE ÇAGIRDI.EŞİME GIDELIM AŞKIM DEDIM.TEKRAR ORAYA GIDIP KOTU HATIRALARI YASAMAK ISTEMIYORUM DEDI.BENDE ISRAR ETTIM,ÇUNKU GITMEZSEK ANNEM BIDAHA BIZE HIC GELMEZ.EŞİM BENI AİLESI KONUSUNDA HİÇ ZORLAMAZ BENDE ONU ZORLAMAM AMA BUSEFER DURUM ÇOK BAŞKA.O DA DİYORKI SENDE ABLAMI ARA BAYRAMLAŞ O ZAMAN GIDERIM.TAMAM DEDIM AMA YAPAMAM SANIRIM.KAYINVALDEM GORUMCEMDE KAC AYDIR.ONUNLA BAYRAMLASMAK ICIN MECBUREN GORUMCEKI ARIYCAZ ZATEN.ARADA ONUN DA BAYRAMINI TEBRIK ETSEM MI?AMA SANKI BANA ETTIGI BUTUN HAKARETLERI,KIRICI SOZLERI OH IYIKI YAPMISSIN DER GIBI OLMAZMI....KAYNANAMI ZATEN ARIYACAGIZ BEBEGIMIZ OLACAK GELMESI LAZIM ANNECIM CALISIYOR YANIMDA DIGER ANNEMIN(ANLASILSIN DIYE KAYNANA YAZIYORUM)OLMASI LAZIM.BENIM ANEME GITMEZSEK DE ANNEM BANA YUKLENECEK.NE YAPMALIYIM NASIL DAVRANMALIYIM.EŞİM BENI HİÇ ZORLAMAZDI AMA BU TEKLIFINE ŞAŞIRDIM YANI.AMA ARKADASLARIM EŞIM KIRILIP UZULMEKTE ÇOK HAKLI.NE YAPMALIYIM YA....NE OLUR FIKIR VERIN...:teselli:
canım bence bir kere taviz verdinmi arkası gelir.ailenle sorunlarınızda eşinin haklı olması seni böyle birşeye zorlamasını gerektirmez.madem o da abalsı ile konuşmuyor niye seni zorluyorki anlamadım.bence bunu eşine güzel bir dille anlat.
bence kayınvalideni aradığında görümcenede iyi bayramlar de çok konuşmazsın böylece eşinde annene gelir seninle ve annenle araları belki biraz daha düzelir canım
Saçma ve gereksiz bir yaptırım..
Eşin haklı da olsa..Yüzüne sen haklısın demiyecektin..bak bir bayram kutlaması bile sorun oluyor..
Haklıysa içinde kalacaktı..Ya da ortayolu bulacak şekilde davranacaktın o zaman..
Şimdi işin zor..Sana dayatma yapıyor ,Görümcen hususunda..
Aramazsan annenede gitmeyecek..
haklı oldugu halde neden haklısın demesınkı..allah allah kocasıda ınsan degılmı..denklem gibi bir sorun..karısık yani..bence aılen haksız oldugu halde esın aılenın yanına gıtmeyı kabul edıyorsa sende aramayı kabul etmelisin..ya sonucta onun da annesı kardesı atsa atılmaz satsa satılmaz..senınkıler ıcınde aynı durum soz konusu bence gecmıse sunger cekın...ki kocanız oyle yapmış
sahrud canım pazarlıktan zıyade o ablasıyla zaten konusmuyor.onun bana anlatmak ıstedıgı yasadıklarımı bılıyorsun.nasılkı sen ablam konusunda haklı ısen bende aılen konusunda haklıyım dıyor.yanı acıkcası annem geldıgınde ona gosterdıgı saygı sevgıyı ben ablasına kesınlıkle gosteremezdım...
Ben ara konuşurdum
Sonucta bayram
Ve bayramda küslükler bitmesi gerekir.
Bana yapılan haksızlıgı yutamıyorsam.
Bayramalrını kutlar babalımı onlara atarım yani.şakkıdı
Benim babamın babasıylada küs gibi bir şeyiz.
Gecen bize bi başkasının cenazesine gitmek için gelicekti.
Annem baya kızdı onca yıldır gelmedi şimdi hangi yüzle gelir diye.
Dedim anne boşver herkesin yaptıgı yanına kar kalmaz elbet.
Sen evine gelene gerekeni yap gerisi artık onun insanlıgına ve allaha kalmış dedim.:1closedeyes:
sahrud canım pazarlıktan zıyade o ablasıyla zaten konusmuyor.onun bana anlatmak ıstedıgı yasadıklarımı bılıyorsun.nasılkı sen ablam konusunda haklı ısen bende aılen konusunda haklıyım dıyor.yanı acıkcası annem geldıgınde ona gosterdıgı saygı sevgıyı ben ablasına kesınlıkle gosteremezdım...
Anneni idare edicen
Annecim bazı şeylerin yoluna girmesi için daha zaman var
Eşim henüz görüşmeye hazır değil yada ne bileyim buna benzer bi konuşmayla
Anneni yumuşatıp biraz oyalayabilirsin
Yada eşinin mesaisi olduğunu gelemediğini söyle
Yani anneni biraz daha oyala sakinleştir
Zaman vermesini sağla
Görümcemi affedemem diyorsan anneni idare edicen
işte sorunda o ya.annem o kadar anlayışlı bır ınsan degıl.o gelmezse hayatta evıne adım atmam senın der.hıç hatasını kabul etmez.hatta eşımın benı cok sevdıgıne bıle ımalı ımalı konusup ınanmamıs gıbı yapar benı sınır eder...
Ben de eşimin ailesi ile sorun yaşadım,bayramda gitmek istemiyorum okuyanlar bilir hikayemi,ama arkadaşla ne kadar kırılırsak kırılalım yada haklı olursak olalım eğer bayramda aramazsak gitmezsek suçlu biz olucaz .Aile atılmıyor satılmıyor.Görümcenle eşin konuşmuyormuş ama yinede ara dediğine göre kardeşini atamıyor onu seviyor çünki kardeşi.Ben nefret ettiğim eltimin ve kaynımın yanına gidicem bayramda ama mesafe kurucam buna karar verdim.yoksa bu işin sonu gelmicek
işte sorunda o ya.annem o kadar anlayışlı bır ınsan degıl.o gelmezse hayatta evıne adım atmam senın der.hıç hatasını kabul etmez.hatta eşımın benı cok sevdıgıne bıle ımalı ımalı konusup ınanmamıs gıbı yapar benı sınır eder...
bence eşin kendini onun yerine koymanı istemiş. sen nasıl ablasıyla konuşmak istemiyorsan oda annenle görüşmek istemiyo demekki. herşey karşılıklı bence eşin haklı.. ne sen onun ablasıyla konuş ne o annenlere gitsin..
senın konunu da okudum arkadasım cok cırkın.yorumda yaptım hatta.eltımle olan konumu anlattım bende sana.eşım benı hıcbır konuda zorlamaz.sadeceannem konusunda ben ısrar ettım dıye o da onu anlamam ıcın boyle bısey dedı.yoksa konusmuyor ablasıyla.annemde anlayıslı bır ınsan degıl.evımıze geldı esım cook ıyı hatta bekledıgımden ıyı davrandı.ama annem eger beraber gıtmezsek dahada evıne gelmem dıyor.bende bayramda kaynanamı arayacagım o da suanda gorumcede.mecbur gorumcem cıkıcak tel.acaba arada annemı ısterken bayramını tebrık etsem mı bılemedım...
Bence annemin bayramını kutlayacaktım,bu arada seninki de kutlu olsun de gitsin ya.Sonra kötü sen olursun valla.Konuşmayı kısa tutarsun.Ben eltimlere "iyi bayramlar" diyeceğim başkada bişi konuşmadan oturacağım.Sonuç önemli gittimmi gittim.Okadar...Ama senin annen var anne başka bişey.Her nekadar eşinle sorun yaşasa da o anne.ıstediği kadar huysuz olsun eşin ve sen annelerinizin elini öpün ya....Sonra çok pişman olursun söyleyim...Ama elti kayın başka ben bir giderim iki giderim,baktım onlar karşılık vermiyor daha da gitmem ben öyle yapıcam..