• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalyım lütfen yardım :(

magic16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
26
27
88
41
SAT 5 mayıs 5 haftalıkkken doktora gittiğimde kese görüldü progestan verdi düşük tehdidi vardı 10 gün sonra gel dedi daha sonra gittiğimde kesenin etrafında hematom var düşük olabilir dedi bende aynı gün başka bir dr gittim 6+4 günlük hamileydim doktor vajinal olarak muayene etti bu haftada kalp atışı duyulması gerekirdi dedi kanama odağı var gebelik düşükle sonuçlanacak ve bebek 5+6 günlük gözüküyor gelişme geriliği var dedi 9 gün sonra gel hala bi gelişme yoksa kürtajla bebeği alalım dedi ben çok üzüldüm böyle bi sorunla karşılaşacağım hiç aklıma gelmezdi :( 29 haziranda yeniden gittik dr ilk önce abdominal baktı yolk sac kesesi gereğinden büyük dedi bu sağlıksız bi gebeliğin göstergesidir sonra vajinal baktı ultrasonla bakarken yine bebekte bi gelişme yok dedi ama o esnada yıldızlar yanıp söner ya öyle bi şekilde bebeğin kalbinin attığını gördüm doktorda gördü şaşırdı bu durumda alamayız onu dedi ama bana göre sağlıksız bi gebelik biraz daha bekleyelim dedi...Aklımdan bebeğin kalp atışını atamıyorum ama doktor o kadar umutsuz konuşuyorki cumartesi randevum vardı haftaya erteledim hiç bi şikayetim yok ne yapmalıyım sizce :(

ilginç bi durum olmuş ama bekle bakalım. bi dahaki ultrasonda ne görülecek. sonuçta sağlıksızsa ne yapsan da düşecek bebek.

bencede bekle canim ,eger sagliksizsa zaten düser,belkide gec döllenme olmustur,düsük riski olupta hamileligi devam eden bir cok kadin var,hakkinda hayirlisi olsun

Zaten beklemekten ve Allaha dua etmekten başka elimden bişey gelmiyo :( İşin garip tarafı hemşireyim aile hekimliğinde çalışıyorum bi sürü gebem var onlara elimden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorum ama şuan kendim ve bebeğim için elimden hiçbişey gelmiyo doktorda bende biliyorum aslında sağlıksız bi gebelik olduğunu ve bebeğin gelişmediğini ama kalbim kabul etmiyo nedense :( Cumartesi günü son erteleme artık çünkü insanlara anlatmaktan yoruldum..Gece yatarken bebeğin kalp atışılarını hayal ediyorum sürekli hala umudum var belki bebeğim cumartesi bana bi süpriz yapar ve gelişmiş olur hayatta herzaman mucizeler vardır değilmi arkadaşlar :) Bunu okuyan arkadaşlarım lütfen bizim için dua edin....

allah gönlüne göresini nasip etsin. bu siteden ne mucize bebek hikayeleri okuduk. inşallah seninki de onlardan olur.

Zaten beklemekten ve Allaha dua etmekten başka elimden bişey gelmiyo :( İşin garip tarafı hemşireyim aile hekimliğinde çalışıyorum bi sürü gebem var onlara elimden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorum ama şuan kendim ve bebeğim için elimden hiçbişey gelmiyo doktorda bende biliyorum aslında sağlıksız bi gebelik olduğunu ve bebeğin gelişmediğini ama kalbim kabul etmiyo nedense :( Cumartesi günü son erteleme artık çünkü insanlara anlatmaktan yoruldum..Gece yatarken bebeğin kalp atışılarını hayal ediyorum sürekli hala umudum var belki bebeğim cumartesi bana bi süpriz yapar ve gelişmiş olur hayatta herzaman mucizeler vardır değilmi arkadaşlar :) Bunu okuyan arkadaşlarım lütfen bizim için dua edin....

dualarımız seninle insallah, hersey gönlünce olsun...

Back