Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gizlice alıyor. Önceden yerdi şimdi yemek seçiyor.Ne kadar para veriyorsunuz da be kadar harcıyor ki? 12 yaş çocuğu yani. Yemek düzenini de annesi oluşturamamış bunca zaman,o hatalı. Şimdi de derdine anneniz düşecek,sizin yapanileceğiniz bir şey yok.
Annesi babası doğru düzgün sahip çıkacak. 12 yaşında çocuk ne kadar para harcayabilir? Vermezsen harcamaz. Yemeğini uyku düzenini annesi babaso düzenleyecek.kontrolden çıktıysa pedagoga götüreceklerBenim kardeşim 12 yasinda doğru dürüst yemek yemiyor akşam geç yatiyor. Çok para harcıyor. Ne yapmaliyiz bu durumda çok uzuluyorum.
Parayı nereden buluyor nereye harcıyor ?Benim kardeşim 12 yasinda doğru dürüst yemek yemiyor akşam geç yatiyor. Çok para harcıyor. Ne yapmaliyiz bu durumda çok uzuluyorum.
Bende büyüğüm. Kardesime uzuluyorum. Konuşuyoruz ama dinlemiyor hiç.Siz kac yasindasiniz ki de 12 yasindaki cocugun sorumlulugunu ustleniyorsunuz. Annenizin/Babanizin dusunmesi gerekmiyor mu?
Ergenlige girmis galiba kardesiniz de, aileniz nerede?
Aburcubura gizlice alıyor genelde saklıyoruz ama buluyor bazenParayı nereden buluyor nereye harcıyor ?
E bunu gizli yapacağına farklı bir yol deneyeceksiniz. Öncelikle parayı daha kısıtlı vereceksiniz. İkinci olarak eve bir miktar sevdiği şeyleri alın akşam yemeğinden sonra beraber çayla sohbet ederken yiyeceğiz deyin. Böylece hem yemeğini yer hem sohbetle arada ki bağlar genişler. Akşam 8 den sonra ekranları kapatın kitap okuma kısmına geçinAburcubura gizlice alıyor genelde saklıyoruz ama buluyor bazen
hayirli olsun kardesiniz ergenlige girmis. Okul sorumlulugunu yerine getiriyorsa ve derslerinde iyiyse bence biraz ozgurluk alani birakmanizda bir sakinca yok gibi. UZerindeki sorumluluklari da aksiyorsa bir pedagog ile gorusebilirsiniz.Bende büyüğüm. Kardesime uzuluyorum. Konuşuyoruz ama dinlemiyor hiç.
Gizlice almasına engel olacaksınız. Evdeki herkes cebindekine sahip çıkacak. Tabii öncesinde de çocuğa günlük veya haftalık belli bir para verilecek ve onunla idare etmesi istenecek. Bir haftalık parayı bir günde yerse kendi bilir,sonuçlarına katlanacak. Anne babanız yapacak bunu,sizlik bir durum değil.Gizlice alıyor. Önceden yerdi şimdi yemek seçiyor.
Benim kardeşim 12 yasinda doğru dürüst yemek yemiyor akşam geç yatiyor. Çok para harcıyor. Ne yapmaliyiz bu durumda çok uzuluyorum.
Yok almıyor bu kcuuk kardesimRainy annenle konus ve ortak bir karar alin. Kardesin psikolojik destek aliyordu diye hatirliyorum. Doktoruna bir danisin.
Yok almıyor bu kcuuk kardesim
Anne baba kural koyacak ve kurallara uymasını sağlayacak. Benim oğlumda çok yemek seçiyor, dışarıdan yemek istiyor ben de ona evde yemeğini yerse haftanın bir günü örneğin pizza yemek istiyorsa pizza hamburger istiyorsa hamburger yiyebileceğini söylüyorum (evde kendimiz yapıyoruz hafta sonu)Ne kadar para veriyorsunuz da be kadar harcıyor ki? 12 yaş çocuğu yani. Yemek düzenini de annesi oluşturamamış bunca zaman,o hatalı. Şimdi de derdine anneniz düşecek,sizin yapanileceğiniz bir şey yok.