Ne yapmaliyim?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
34
7 aralikta 2.yilimiz dolacak ama uzaktayiz.carsamba gunune denk geliyor.erkek arkdasm carsamba sirketinde olmayacak pzrtesi sali ulastirmam lazim kargoyla kendim mi bir seyler hazirlyip gondermem daha saglikli olur ya da bu ciceksepeti vs.gibi adreslerden bir hediye mi? istanbula yollicam kargolar bazen sorun yaratiyo..

ve bana fikir verirmisiniz..gecen yil hicbrsey yapmamis geldiginde vermistim hediyesini farkli olsun istiyorum..fikirlerinize ihtiyacim var

Onun yaşadığı şehirde tanıdığınız varsa ondan yardım alabilirsin.. yada cuma kargoyla gönder pazartesi elinde olur. .

Atkı, bere örseydin keşke.
"Bu soğuk havalarda ellerini tutacak kadar yakınında olamasam da bi nebze bu ciciler ısıtır seni aşkım" diye not düşerdin. Üstüne de parfümünü sıkardın.
Çiçek sepetine bin basardı

Bir erkeğe çiçek sepetinden ne alacaksınız çiçek mi, meyve sepeti mi? olmaz bir erkeğe bence. Yani kullanabileceği işine yarayacak bir şey olmalı. Bir kazak mesela, parfüm olabilir, mont tarzı bir şey olabilir, atkı bere takımı olabilir ama çiçek sepeti olmaz. Pazartesi salı elinde olmasını istiyorsan kaç günde gidiyorsa olduğun yerden ona göre gönder. Cumartesi sabahtan kargoya verebilirsin.

Canim ya atkiyi ormustum bir iki kez takti takmadi sonra saat aldim parfum aldm bilmiyorum ne yapacagimi

Bir gunde gider diyo da kargo guvenemedim : )) arkdsn dedigi gibi cumadan verip pazrtesi almasi daha mi mantikli sanki :) cicek sepetinde superman li kurabiyeler falan var bilemiyorum :) aslnda kendim hazirlamak daha mantikli geliyo :)

Canim ya atkiyi ormustum bir iki kez takti takmadi sonra saat aldim parfum aldm bilmiyorum ne yapacagimi
Hımm o zaman kazak al yanına da sevdiği bi yiyeceği yap bir de minik mektup yaz kargola canım ama bence iş yerine değil evine kargola.

bence maksat düşünmek. dünyayı birbirinizin ayağının altına serseniz ne fark eder. zaten iyi bir çiftseniz bir kuru yaprak bile muhteşem hediye olur. bilmem mantığımı anlatabildim mi?
bir çok hediye almışsın zaten daha önce. çiçek sepetinde çok cici ve farklı şeyler var. ben eşime bu seneki doğum gününde üstünde adı yazan powerbank almıştım mesela çok sevindi çünkü ihtiyacı vardı tel.inin şarjı bitiodu hep ortada kalıyordu. baya da orijinal şık bir hediye oldu. böyle buldumbuldum veya hediyedünyası felan gibi orijinal ürünlerin olduğu bir sürü site var 2 günde de veya istediğin tarihte de gönderiyorlar oralara da bakabilirsin.

Hımm o zaman kazak al yanına da sevdiği bi yiyeceği yap bir de minik mektup yaz kargola canım ama bence iş yerine değil evine kargola.
Ama evde olmuyo ki 6 da geliyo isten

Hic buralardan yollamadim tarihte sorun yasadiniz mi : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…