- Konu Sahibi kikirikiri
Selam guzeller ev hanimiyim.2 yildir yaklasik 11 bin lira biriktirdim ve vadeli hesapta tutuyorum.Bi yandan da biseyler yapmak istiyorum.Sizce bu parayla biseyler yapilir mi yoksa biriktirmeye devam mi edeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canim ben ilk olarak her ay 2 ceyrek alarak basladim.Sonralari sadece mutfak ve cocuklar icin ayirdigim paradan ve her ay kendi harcligimdan biriktirdim.Tebrik ederim sizi. Bir ev hanımı olarak güzel birikim yapmışsınız. Bende ev hanımıyım ve bende başladım para biriktirmeye. Ama ne kadar başarılı olabilirim bilmiyorum.
Siz yatırım fikri için açmışsınız konuyu ama bende sizden birikim ve tasarruf önerilerinizi duymak isterim bir ev hanımı olarak
ve bence en onemlisi gunlere girdim tabiki esimden habersizselam canim ben ilk olarak her ay 2 ceyrek alarak basladim.Sonralari sadece mutfak ve cocuklar icin ayirdigim paradan ve her ay kendi harcligimdan biriktirdim.
Günleri bende çok seviyorum. İlk defa bu sene girdim. Ama bizimkinde sadece para dönüyor. Gel git olmuyor. Böylece pasta börek derken masraf da çıkmıyor.ve bence en onemlisi gunlere girdim tabiki esimden habersiz
Günleri bende çok seviyorum. İlk defa bu sene girdim. Ama bizimkinde sadece para dönüyor. Gel git olmuyor. Böylece pasta börek derken masraf da çıkmıyor.
Bana daha sıra gelmedi bir gelsede bende sevinsem. 13 kişiyiz 13ay sürüyor. Ama bittiğinde tekrar devam edilirse bende gircem mutlaka yine.Geçen sene ben de girmiştim. Altın borcum vardı onu odemistim gün sayesinde.
Bu sene de ins gireceğim. Bana kalacak gün parası
gun sirasi bana gelince o paranin ustune kendi siram degilmis gibi para ekliyorum.Bu sekilde yatiriyorum hesabimaTebrik ederim sizi. Bir ev hanımı olarak güzel birikim yapmışsınız. Bende ev hanımıyım ve bende başladım para biriktirmeye. Ama ne kadar başarılı olabilirim bilmiyorum.
Siz yatırım fikri için açmışsınız konuyu ama bende sizden birikim ve tasarruf önerilerinizi duymak isterim bir ev hanımı olarak
ve bence en onemlisi gunlere girdim tabiki esimden habersiz
kizlar konu dagildi gun parasina dondu.sizce biriktirmeye devam mi yoksa en azindan 10 binle biseyler yapmali mi ? Bu arada arabam var bide oturdugumuz ev.
kizlar konu dagildi gun parasina dondu.sizce biriktirmeye devam mi yoksa en azindan 10 binle biseyler yapmali mi ? Bu arada arabam var bide oturdugumuz ev.
Biriktirme yontemlerinizden bahsetseniz biraz. Tabii geliriniz de önemli unsur. Bir de çocuklar var mi?Tesekkurler yorumlariniza kizlar iyisi mi ben biriktirmeye devam edeyim