• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmaliyim

Birşeyler yapmak istiyorsunuz... Sizin yapmak istediğiniz birşey yok mu. Böyle dedğinize göre eviniz arabanız var sanırım. Ben olsam yatırım amaçlı kullanırım. Arsa gibi

Tebrik ederim sizi. Bir ev hanımı olarak güzel birikim yapmışsınız. Bende ev hanımıyım ve bende başladım para biriktirmeye. Ama ne kadar başarılı olabilirim bilmiyorum.
Siz yatırım fikri için açmışsınız konuyu ama bende sizden birikim ve tasarruf önerilerinizi duymak isterim bir ev hanımı olarak

Tebrik ederim sizi. Bir ev hanımı olarak güzel birikim yapmışsınız. Bende ev hanımıyım ve bende başladım para biriktirmeye. Ama ne kadar başarılı olabilirim bilmiyorum.
Siz yatırım fikri için açmışsınız konuyu ama bende sizden birikim ve tasarruf önerilerinizi duymak isterim bir ev hanımı olarak
selam canim ben ilk olarak her ay 2 ceyrek alarak basladim.Sonralari sadece mutfak ve cocuklar icin ayirdigim paradan ve her ay kendi harcligimdan biriktirdim.

gun sirasi bana gelince o paranin ustune kendi siram degilmis gibi para ekliyorum.Bu sekilde yatiriyorum hesabima

ve bence en onemlisi gunlere girdim tabiki esimden habersiz

Konuyu ben dağıttım galibao_Okusuruma bakma. Ama buna yazmadan geçemedim.
eskiden olsa garipserdim bu dediğinizi ama şu an nasılda hak veriyorum. Bir bilezik iki küçük altın ve gram biriktirdim. İhtiyaç halinde çıkardım. :silah:Sonrada 5 bin lira aynı şekilde gitti. Sorarsanız ödeyecek :ukala:
Geçen yıl iki güne girdim,güya gizli. İkisinin parasıda ona gitti:mad:

Benim eşim gerçekten güzel kazanıyo aslında. Niye öyle arada kaynadı gitti para hala anlamaya çalışıyorum:KK34:

Eylül ayı itibariyle yeniden başladım hayırlısıyla birikime. Şart olsun daha kuruşum olsa demem. Şahitsiniz:rolleyes:

kizlar konu dagildi gun parasina dondu.sizce biriktirmeye devam mi yoksa en azindan 10 binle biseyler yapmali mi ? Bu arada arabam var bide oturdugumuz ev.

Ben olsam devam ederdim birikime. Uzun vadede en çok arsa öneriyo uzmanlar. Tabi iyi araştırmak gerek. Benim babam almış zamanında,nasıl bir kör noktaysa,20 yılda bile kar etmedi.

kizlar konu dagildi gun parasina dondu.sizce biriktirmeye devam mi yoksa en azindan 10 binle biseyler yapmali mi ? Bu arada arabam var bide oturdugumuz ev.

10bin TL bana ne kadar fazla gelse de. Aslında küçük bir para. Ev arsa vs.. aldırmaz. Riske girilirse. Yatırım fonlarında değerlendirilebilir yada dolar-altın alınıp, al sat yaparak kar elde edilmeye çalışılır. Ama bunlarda uzun vade de kar getirecek şeyler. Zarar etme olasılığınızda var. Ben sizin yerinizde olsam mevduat hesabında birktirmeye devam ederdim. Ayrıca ben uzun vadeli düşündüğüm için riski dağıtmak adına bir kaç farklı yatırım aracını tercih ediyorum.
yenidennn yenidennn arkadaşımızında dediği gibi bende en çok arsaya sıcak bakıyorum. Kendi birikimimi tamamlayınca en çok istediğim şey arsa almak.

Back
X