Sorun aslında farklı yeni iş fikirleri değil sadece dövme konusunda. ki dediğiniz gibi farklı işler de önerdim.Ben zaten çalışıyorumsizde bir işe girin eşinize destek olun derim ya da eğer kendi işine sahip olmak istiyorsa eşiniz ona daha farklı yeni iş fikirleri üretin derin bunları araştırabilirsiniz
İcinde en kucuk bir sevgi kirintisi varsa bosanma devam et.bu zamanda karakterli adam bulunmuyorBuarada forumun boşanma başlığına baktığımda şiddet,aldatma,eşinin ailesinden görülen baskılar Vs. Nedenler hep bunlar.kendime dönüp baktığımda bunların hiç biri yok..sadece sorumlulukla ilgili sıkıntımız var.ama bu da büyük ölçüde ve düzelmiyor.boşanmayı isteme konusunda diğerleriyle karşılaştırdığımda acele mi ediyorum diyorum..ama düzelmesi için artık bir umudumda kalmadı.
Ama evli adam evinin gecimini karisinin sirtina birakip sorumluluktan kaciyor ben gonlume uygun isi yapacagim diyosa ona bencil diyebiliriz. Mesela duzenli bir is yapip dovme isini ek gelir olarak da yapabilir ama o macera pesinde. Evlilik sorumlulugu alamayan adamla hayat idame ettirmek kolay degil. Cocugun maddi manevi tek basina sorumlulugunu alamam diyosan bu adama guvenip cocuk yapmaBen çalışıyorum kendimi bildim bileli,borçlar bankaya da sağa sola da var.aslında bencil biri değil.hatta bu konu dışında baktığımda tanıdığım bir çok kişiye nazaran karakter olarak adam gibi adam.zaten kararsızlığımda bu nokta da başlıyor aslında.ama gelgörki bu konuyu aşamıyorum