Ne yapmaliyim?

Gerçekçi olarak karı koca her ay ne kadar tasarruf edebilmeyi umuyorsunuz ve bu hesapla köyde ne kadar kalmanız gerekecek? Dayanabilir misiniz yoksa zaten astarı yüzünden pahalıya mı gelecek? Mutluluk da önemli tabii.
Az once de cevapladigim gibi gelecek ay benim babam 100bin tl ev icin yardim edecek ben 190bin kadar kredi cekecem esim de babanin parasina dokunmayalim bi 5 yil kalip borcsuz ev alalim diye dusunuyir ama hersey de para degil iste ben 1saatte koyden sıkılıyorum bi 5 yil kalabilir miyjm iste kendime güveniyorum

Oooo, beş yıl gerçekten dayanılmaz. O zaman kredi çekip kira öder gibi ödemek daha mantıklı. Ben hiç hesap kitap yapmadan 1-2 yıl nasılsa geçer diye düşünmüştüm. Ne düzeninizi bozun ne de iyi niyetli kayınvalideye mutsuzluktan ters davranıp kalbini kırın. Gerekirse diğer masraflarınızdan mümkün olduğu kadar kısar krediyi erken kapatırsınız.

Sagol arkadasim ben de senin gibi düşünüyorum aslinda hem kayinvalidem gecennyil gogus kanserine yakalandi ve atlatti cok sukur simdi bi de kadinin kalbini kirip diger gogsunu de ben kanser etmiyeyim yani kas yaprken goz cikarmiyim dimi

Ben olsam düzenimi bozmam.
Araba almaktan bahsediyorsunuz. Arabanın da masrafı var sonuçta. Merkezde daha uygun şartlarda bi ev bulmaya çalışır tasarrufa giderdim. Azıcık aşım kaygısız başım...

Köyde oturup merkezde mi çalışacaksınız?

Aynen canim zaten dun gece annem teyzem ve kiz kardesimle de konustuk ben duzenimi bozmamaya karar verdim yani hersey para degil azcik asim agrimaz basim modundayim artik:)))

5 sene soylerken kolay yasarken degil cok cok uzun bir zaman .. Bes sene sonra ev sahibi olmak icin bes sene istemediginiz bir hayat mi yasayacaksiniz? Bana sacma geldi yarina cikmaya senetiniz mi var?

Lookinside .!.:
5 sene soylerken kolay yasarken degil cok cok uzun bir zaman .. Bes sene sonra ev sahibi olmak icin bes sene istemediginiz bir hayat mi yasayacaksiniz? Bana sacma geldi yarina cikmaya senetiniz mi var?
Ayyyy canim benim yemin ediyorum duygularima tercuman oldun ben de zaten duzenimi bozmamaya karar verdim o kadar haklisin ki sagolasin dusuncelerini benle paylastin arkadasim

Canım arabasiz kal ama gitme boşver hiç öyle olmuyor ....
Kardesim de aynisini soyledi tatlim zaten bugun esimle de konustuk o da benle ayni fikirde yani bi araba ugruna duzen bozmaya dertsiz basima dert acmaya degmez azcik asim agrimaz basim dimi ama

Kesinlikle öyle hanı 10 yıl sonra ev içinpara topla ama kurulu ddüzenini bozma derim.. Doğru kararı vermissiniz..

Kendi evinizden çıkıp kayınvalidenizle altlı üstlü yaşamak iyi bir fikir değil bence. Alıştığınız özgür ortamı orda bulamayabilirsiniz. Artık her akşam yemeğini beraber yer, her gün görüşmek zorunda kalabilirsiniz. Bence bir kez daha düşünün.

Ev araba güzelde kaynana nasıl huzur verecek mi o arabayı ya ağzının tadıyla kuşlanamazsan

Aynen zaten kendi ailemle de enine boyuna konustuk hep bu konulari ben ne koyde ne de kavalide ile surekli dipdibe yapabilecek biminsan degilim ve huzur paradn dahanonemli ve zaten bugun kvalideme de soyledim yapamaycagimi yani kararimi verdim duzenimi bozmiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…