Ne yapmaliyim?

muğla gercekten de pahalı bısehır ozellıkle de ev konusunda
esnın aılesı ula yerkesık cıvarı mı yasıyorlar?
eger aran ıyıyse esının aılesıyle neden olmasın mugla merkezde cok ahın sahım bı yer degıl ben cok sevmıyorum
altında araban olacaksa buyuk avantaj olur senın ıcın,esının fıkrını dusun ,neden olmasın
Yerkesik degil de gülagzi canim

Eğer gercekten o araba alınacak dilediğin gibi kullanacak gezecek ve birikim yapıp ev alıp oradan uzaklasilacaksa denemeye değecektir.

evet bılıyorum bende marmarıste yasıyorum hatta gulagzına bı tanıdıgım gelın geldı
valla gecıcı olarak gayet ıyı fıkır evde yenıymıs

sen zaten calısacaksın oyle cok gırıp cıkacaklarını sanmıyorum bastan nasıl alıstırırsan oyle gıder eger korkuların varsa cok ıclı dıslı olmassın

eldam .!.:
sen zaten calısacaksın oyle cok gırıp cıkacaklarını sanmıyorum bastan nasıl alıstırırsan oyle gıder eger korkuların varsa cok ıclı dıslı olmassın
Ben de senin gibi düşünüyorum ama yine de bi duraksiyor insan iki defa düşünmem gerekiyor sanirim bu arada esimin ailesi oyle bizi rahatsiz eden benden is bekleyen inssnlar degil oyle olsa bu tasinma fikrini dusunmem bile

off keşke imkan olsa da biz de yaşasak köyde doğal doğal. hem de muğla tarafı:) çocuk var mı bilmiyorum ama çocuk varsa en çok onun için güzel olur. kendiniz ekip kendiniz yersin,z. büyük şehir çilesi trafiği, stresi vs olmaz. ben heveslendim şahsen:)

off keşke imkan olsa da biz de yaşasak köyde düşünüyorumdoğal. hem de muğla tarafı:) çocuk var mı bilmiyorum ama çocuk varsa en çok onun için güzel olur. kendiniz ekip kendiniz yersin,z. büyük şehir çilesi trafiği, stresi vs olmaz. ben heveslendim şahsen:)
Iste kõy hayati bana cazip gelmiyor bi türlü. muglada hersey dogal zaten. bu arada cocugum yok canim fikirlerin icin teşekkür ederim arkadasim yani bi de koyde mutlu olamayip esimin ailesi ile iyiyken kõtü olmak onlari uzmek istedigim en son sey olurdu acikcasi

Herkese iyiaksamlar kizlar. Kafami karistiran bi durum karsisinda sizlerin fikrine ihtiyacim var.Mugla merkezde oturuyorum kirada ve buralarda en kotu ev 250bin civari esimin ailesi mugla merkeze bagli merkezden 13km uzaklikta olan bi koyde yasiyor ve orada 2 , katli evleri var esim ve ben ogretmeniz esim diyoki bi 5 yil koyde kalalim sana bi araba alalim canin istediginde merkeze git gel ve okula da arabanla git bu arada ev almak icin birikim yapalim diyor benim evimin kirasi 1000 tl koye tasinirsam kira vermiycem bu arada ev sifir bina yani ama kvalide ile altli ustlu oturcaz ve benim karar vermek icin sadece 1 ayim var ne yapcam koyde yasanir mi sizce alisabilirmiyim ve mersinden buralara gelin geldim binyandan düşünüyorum gõkce hersey para degil duzenini bozmaya degmez diye.Esim karari bana birakti ben de sizdennyardim istiyorum ne olur guzel fikirlerinizi esirgemeyin benden
13 km bir şey değil aslında. İstanbul'da onun kaç katı yolu hem de yoğun trafikte sabah akşam gidiyoruz. Muğla'yı bilmiyorum ama merkeziyle köyü arasında çok büyük kültür şoku yaşanır mı acaba? Beni en çok korkutan kayınvalide ile yakınlık olurdu ama siz sanki ona kendinizden bile daha çok güveniyorsunuz. Ne kadar şanslısınız. Geçici olduğunu bildikten sonra yapılabilir sanki. Temiz hava bol güneş, sebze meyve hatta belki et tavuk daha ucuzdur. Eşinizin ailesi büyük bir ihtimalle kendileri ekip biçiyordur ne güzel. Masraflarınız asgariye iner. Ama siz kafam dağılsın diye zırt pırt arabaya yüklenirseniz yaptığınız tasarrufa değmeyebilir. Gidince bir saatte sıkıldığınızı söylüyorsunuz.

Herkese iyiaksamlar kizlar. Kafami karistiran bi durum karsisinda sizlerin fikrine ihtiyacim var.Mugla merkezde oturuyorum kirada ve buralarda en kotu ev 250bin civari esimin ailesi mugla merkeze bagli merkezden 13km uzaklikta olan bi koyde yasiyor ve orada 2 , katli evleri var esim ve ben ogretmeniz esim diyoki bi 5 yil koyde kalalim sana bi araba alalim canin istediginde merkeze git gel ve okula da arabanla git bu arada ev almak icin birikim yapalim diyor benim evimin kirasi 1000 tl koye tasinirsam kira vermiycem bu arada ev sifir bina yani ama kvalide ile altli ustlu oturcaz ve benim karar vermek icin sadece 1 ayim var ne yapcam koyde yasanir mi sizce alisabilirmiyim ve mersinden buralara gelin geldim binyandan düşünüyorum gõkce hersey para degil duzenini bozmaya degmez diye.Esim karari bana birakti ben de sizdennyardim istiyorum ne olur guzel fikirlerinizi esirgemeyin benden

aman sanki muğla'nın şehir merkezi new york gibi de köyü çok farklı=D muğla işte, ha şehir merkezi ha köy, ne farkeder? ayrıca bence köyde olmak çok daha güzel. huzurlu, sakin, doğal. kayınvalide de heralde gelip aranızda yatacak değil, aynı binada yaşasınız nolacak?

13 km bir şey değil aslında. İstanbul'da onun kaç katı yolu hem degüzelun trafikte sabah akşam gidiyoruz. Muğla'yı bilmiyorum ama merkeziyle köyü arasında çok büyük kültür şoku yaşanır mı acaba? Beni en çok korkutan kayınvalide ile yakınlık olurdu ama siz sanki ona kendinizden bile daha çok güveniyorsunuz. Ne kadar şanslısınız. Geçici olduğunu bildikten sonra yapılabilir sanki. Temiz hava bol güneş, sebze meyve hatta belki et tavuk daha ucuzdur. Eşinizin ailesi büyük bir ihtimalle kendileri ekip biçiyordur ne güzel. Masraflarınız asgariye iner. Ama siz kafam dağılsın diye zırt pırt arabaya yüklenirseniz yaptığınız tasarrufa değmeyebilir. Gidince bir saatte sıkıldığınızı söylüyorsunuz.
Evet ben koyde mutlu hissetmiyorum kendimi oyuzdende kimseyi huzursuz edip mutsuz etmekten de kkrkuyrum aslinda ne kadar guzel makul aciklamamlr yapmissiniz ve her cumleniz de mantikli ama iste koye tasinip ya mutsuz olursam :KK43:((

Kredi çekebiliyorsanız bence çekin ve kendi evinizde oturup kira öder gibi kredi ödeyin,hem ev sahibi olursunuz hemde düzeniniz bozulmaz,sonuçta ha kayılvaldeyle oturup kenara para atmışsınız ha krediyi ödemişsiniz aynı hesap,hatta parayı bi yere bağladınızmı o zaman bişi sahibi olunabiliyor,ayrıca ne kadar istesekte kenara para atılamıyo hep bişi çıkıyo ve bi şekilde gidiyo para yani o para birikmez. bence düzeninizi bozmayın ve paranızı ev kredinize bağlayın kira öder gibide ödeyin,ancak böyle ev sahibi olabilirsiniz bence.

aman sanki muğla'nın şehir merkezi new york gibi de köyü çok farklı=D muğla işte, ha şehir merkezi ha köy, ne farkeder? ayrıca bence köyde olmak çok daha güzel. huzurlu, sakin, doğal. kayınvalide de heralde gelip aranızda yatacak değil, aynı binada yaşasınız nolacak?
:)))) dimi ama

Evet ben koyde mutlu hissetmiyorum kendimi oyuzdende kimseyi huzursuz edip mutsuz etmekten de kkrkuyrum aslinda ne kadar guzel makul aciklamamlr yapmissiniz ve her cumleniz de mantikli ama iste koye tasinip ya mutsuz olursam :KK43:((
Gerçekçi olarak karı koca her ay ne kadar tasarruf edebilmeyi umuyorsunuz ve bu hesapla köyde ne kadar kalmanız gerekecek? Dayanabilir misiniz yoksa zaten astarı yüzünden pahalıya mı gelecek? Mutluluk da önemli tabii.

Kredi çekebiliyorsanız bence çekin ve kendi evinizde oturup kira öder gibi kredi ödeyin,hem ev saholibi olursunuz hemde düzeniniz bozulmaz,sonuçta ha kayılvaldeyle oturup kenara para atmışsınız ha krediyi ödemişsiniz aynı hesap,hatta parayı bi yere bağladınızmı o zaman bişi sahibi olunabiliyor,ayrıca ne kadar istesekte kenara para atılamıyo hep bişi çıkıyo ve bi şekilde gidiyo para yani o para birikmez. bence düzeninizi bozmayın ve paranızı ev kredinize bağlayın kira öder gibide ödeyin,ancak böyle ev sahibi olabilirsiniz bence.
Zaten babam bana gelecek ay ev alabilelim diye 100 bintl yatiracak az once annemle de konustum gokce sen koyde yapamzsin o inssnlarla da iyiyken kotu olma duzenini bozma hersey para degil dedi bana da mantikli heldimyani benim cekecegim kredi 190 bin civari olacak aslinda kendi evin kendi duzenin cook daha iyi senin de dedigin gibi

X