Ne yapmaliyim?

gokce33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
1.648
1.121
34
Herkese iyiaksamlar kizlar. Kafami karistiran bi durum karsisinda sizlerin fikrine ihtiyacim var.Mugla merkezde oturuyorum kirada ve buralarda en kotu ev 250bin civari esimin ailesi mugla merkeze bagli merkezden 13km uzaklikta olan bi koyde yasiyor ve orada 2 , katli evleri var esim ve ben ogretmeniz esim diyoki bi 5 yil koyde kalalim sana bi araba alalim canin istediginde merkeze git gel ve okula da arabanla git bu arada ev almak icin birikim yapalim diyor benim evimin kirasi 1000 tl koye tasinirsam kira vermiycem bu arada ev sifir bina yani ama kvalide ile altli ustlu oturcaz ve benim karar vermek icin sadece 1 ayim var ne yapcam koyde yasanir mi sizce alisabilirmiyim ve mersinden buralara gelin geldim binyandan düşünüyorum gõkce hersey para degil duzenini bozmaya degmez diye.Esim karari bana birakti ben de sizdennyardim istiyorum ne olur guzel fikirlerinizi esirgemeyin benden

1000 tl iyi para ben olsam ev alana kadar takilirdim koyde, adam araba alalim gonlunce git diyomus daha ne desin

yani köy derken, muğlanın köyleri bile güzeldir. arabada olduktan sonra değerlendirilebilir bence.

Eşinizi takdir ettim kararı size bırakmış
Yani iyi fikir ama yinede siz bilirsiniz

Ben olsam giderdim sonucta ayni evde oturmayacaksiniz çalışan bayansiniz fazla karisacaklarini sanmiyorum

muğla gercekten de pahalı bısehır ozellıkle de ev konusunda
esnın aılesı ula yerkesık cıvarı mı yasıyorlar?
eger aran ıyıyse esının aılesıyle neden olmasın mugla merkezde cok ahın sahım bı yer degıl ben cok sevmıyorum
altında araban olacaksa buyuk avantaj olur senın ıcın,esının fıkrını dusun ,neden olmasın

Aynen canim ama ben koy hayatina ya alisamzsam oradaki inssnlsrin da huzurunu bozmaya hakkim yok
ev almak, birikim yapmak için ben olsam katlanırdım. baktınız kayın valide ile sıkıntı oldu taşınırsınız hemen.

köyu gectım kayınvalıdeyle altlı ustlu oturacaksanız olmaz o iş bence hıç kabul etme...ıstedıgı kadar ıı yı ınsanlar olsunlar olmaz rahat olamazsın huzur bulamazsın
ayrıca ben koyde yasamaya sıcak bakmayanlardanım yanı benım gbı sehre çok alışkınsan orda yapamazsın merkeze yakınlarmıs ama genede ben olsam ıstemezdım

Bence esinizin ailesine bağlı bir durum biraz da.eger anlayışlı size karşılayan tiplerse orda oturmak daha avantajlı. ama sırf bin lira vermemek icin oraya gidip sonra huzurunuz bozulur yada sürekli bunalıp merkeze arabayla gitmeye kalkarsaniz o bin lira benzine ve kafa dağıtmak için yapacağınız alışverişlere gider; )

amberoyleAllahpost: 41545216 .!.:
Eşinizi takdir ettim kararı size bırakmış
Yani iyi fikir ama yinede siz bilirsiniz

Ben olsam giderdim sonucta ayni evde oturmayacaksiniz çalışan bayansiniz fazla karisacaklarini sanmiyorum
Kayinvalidem oyle Allah var biseye karisacak bi insan degil tek dusuncesi biraz birikim yapmamiz

iyi güzelde kv de altlı üstlü oturmak işi bozuyor

Ben de bundan korkuyorummiste koyde yapabilecegimi dusunmuyorum kvalideyi ziyarte gitsem 1 saat sonra sıkılıyorum

Aynen dedigin gibi cook iyi dusunmem lazim

ev kolay alınmıyor bişeylerden feragat etmek lazım açıkcası ben fikre olumlu bakardım sonuçta merkez çok uzakta değil köyünde kötü olacağını sanmıyorum sonuçta doğuda değilsin muğlanın her yeri güzeldir bence

Ben de bundan korkuyorummiste koyde yapabilecegimi dusunmuyorum kvalideyi ziyarte gitsem 1 saat sonra sıkılıyorum

hıç huzurunu bozma derım ayrıca bırsey soylıyım mı hıçte ınsan dedıgı gbı para bırıktıremıyo olmuyo yanı kenara atamıyosun...evden cıktıgınla kalırsın hıç gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…