- 26 Nisan 2015
- 5
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi ozenmelis23
sevmediğin adamla işin ne?merhaba arkadaslar.ben 25 yaşındayım sevgilim 38 yaşında aramızdaki yaş farkı cok fazla.asla yaşını göstermiyor herkes öyle yorumluyor ama ben onu bazen beğenmiyorumbeni cok sevip cok değer veriyor.yaşına rağmen tek derdi evlenmek olan biriside değil çünkü çevresinde yaşına uygun cok güzel kızlar var ama o beni istiyor.ailesi beni kabul ediyo hatta acele ediyorlar.ama ben emin olamıyorum.çevremde yakışıklı yaşıma uygun kişiler var ama onlar dikkatimi bile çekmiyor.bu adam fikriyle olgunluğuyla bakışıyla beni etkiledi.aileme söylediğimde seçimime saygı duyavaklarını biliyorum ama emin değilim.lütfen yardım edin ne yapmalıyım onu daha fazla bekletmek istemiyorum
Yaş farkını problem etmez tabi bulmuş bi çıtır piliçsevmiyo değilim harika bi insan ama evlilik konusunda emin olamıyorum ama onun çok vakti yok.kabul ediyo yani yaş farkını problem etmiyorlar
Esimle aramizda 14 yas var. Yasla ilgili hicbir problem yasamadik aksine olgun erkek kadin kiymetini daha iyi biliyor sanirim. Bizim yorede var erkegin gencine, hergun gonlun incine. Var erkegin kartina otur gonul tahtina diye bir soz bile var. Hani sevip sevmedigini bunun eminligini ancak sen bilebilirsin ama eger iyi huyluysa biraz daha tani emin olmaya calis hemen kapiyi kapatma.merhaba arkadaslar.ben 25 yaşındayım sevgilim 38 yaşında aramızdaki yaş farkı cok fazla.asla yaşını göstermiyor herkes öyle yorumluyor ama ben onu bazen beğenmiyorumbeni cok sevip cok değer veriyor.yaşına rağmen tek derdi evlenmek olan biriside değil çünkü çevresinde yaşına güzel kızlar var ama o beni istiyor.ailesi beni kabul ediyo hatta acele ediyorlar.ama ben emin olamıyorum.çevremde yakışıklı yaşıma uygun kişiler var ama onlar dikkatimi bile çekmiyor.bu adam fikriyle olgunluğuyla bakışıyla beni etkiledi.aileme söylediğimde seçimime saygı duyavaklarını biliyorum ama emin değilim.lütfen yardım edin ne yapmalıyım onu daha fazla bekletmek istemiyorum
onu bekletmemek için emin olmadan evleneceksin, onu bekletmemek için hemen hamile kalacaksın bu böyle gidecek..yorumlarınız için teşekkür ediyorum..aslında çok fazla dış görünüşe bakan bi insan olmadığımı düşünüyorum,çevremde yakışıklı adaylar var derken yakınlarımın yaptığı yorumlar onlar.ben aslında sanırım yaş farkından korkuyorum şuan hiçbişey belli değil yaş olsun fikir olsun herşey uyuyor.ama 10 yıl sonra yaşı düşününce korkuyorum :/ sonra diyorum zaten 10 yıl sonra evlilikte saygıdan başka bişey lazım değil onada o konuda sonuna kadar güveniyorum..beni istemeyen bazı yakınları var onlarlada görüşmüyo hemde benim haberim yokken gözümü boyamak için değil beni gerçekten istediği için sürekli bi çaba içinde.beni bu kadar çok sevip değer veren bi adamı kaybetmek istemiyorum ama keşke tanımak için vakit geçirme şansımız olsaydı o beklerim diyor ama yaşı zaten geçiyo daha fazla bekletip yormak istemiyorum o yüzden kendimi herşeye zorunlu hissediyorum. yok dersen nasıl üzülecek kim bilir tamam dersemde beni ne bekliycek amaan öyle işte :S