Ne yapmalıyım

Bunun normal olmadığını, sizin artık "evli" olduğunuzu, kendinizin ayrı evi olduğunu anlatacaksınız.

Kendi annenizin de kayınvalidenizin de başınızda olmasına gerek olmadığını anlatacaksınız.

Evinizi ne kadar sevdiğinizi, evinizde eşinizle başbaşa olmaktan ne kadar keyif aldığınızı söyleyeceksiniz.

Başka yolu yok.

aynı şehiri bırak arabayla 10 dk mesafede.. ısrarı benim rahat etmem..

yani evet sonuçta işe de gidiyorum tmm oturduğum yerden kalkmıyorum işim pc başında ama.

Çık işten diyor çalışma diyor. ay sonu yıllık izne çıkacağız.Gelelim konuşacağım

Bazı erkekler eşleri hamileyken aşırı ilgisiz ve vurdumduymaz olurken bazıları da böyle aşırı hassas olabiliyor demek ki. İkisi de hoş değil ama, orta yolu mutlaka olmalı. Ayrıca kesinlikle çalışmaya devam et, evde sürekli kurar durursun. Doğumuma 3 hafta kalaya kadar çalıştım, inan evde hasta oldum. Sürekli dinliyorsun kendini, hareket olmayınca hantallaşıyorsun inan zor oluyor. Eğer hamileliğin riskli değilse, herşey yolunda gidiyorsa normal hayatlarınıza devam edin. İnan kendini daha iyi hissedersin. Bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.

en iyisini yapmışsın.normal dogum yapıp 40 gun elini bir şeye değmeyen naz yapanları duyuyorum yuhh diyorum

İnan bende anlamıyorum, doğumdan sonra annem geldi kaldı, en son 3. gün kavga etti benimle. "Sen lohusasın diye geldim, sen bana hizmet edip iş yapıyorsun az yat yeter" dedi, kırmamak için o gün yattım :)) Sonra yine aynı, en son baktı olmuyor 20. gün "hadi anne evine babam seni özlemiştir" dedim :))) Bu arada genel anestezi ile sezaryen oldum, normal doğum olsa doğumhaneden eve geçecektim herhalde.

Allah sağlıkla kavuştursun yavrunuza inşallah.

Eşinizin ailenizle anlaşması onları sevmesi ne kadar güzel bir şey Herkes olumsuz bakmış ama benim size böyle bir teklifle gelmesi bile çok hoşuma gitti. 8 ay kalmak abartı olabilir ama son aylarda bir kaç hafta kalabilirsiniz. İnsan kendi evinde daha çok rahat eder.

eşim iş yapma diyor ne yemek ne ev toplaması ne çamaşır vs. ki gitsek te herşeyi a dan z ye o yapar..

onun tek derdi benim yorulmamam mekanın bulunduğu yerin önemi yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…