- 2 Nisan 2015
- 338
- 275
- Konu Sahibi hedef 2016
inşallah çıksın diyemeyeceğim ...
Tabii ki denmez ..
Ama yaşadığım için fikrimi soylemek ıstedım.
Bende Allah korusun demiştim ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah çıksın diyemeyeceğim ...
Yok artık aynı şehrin içinde. Dogumuma az kaldı buzamana kadar yalnizdik eşimle. Sağlık problemlerim oldu öyle şimdi kv m geldi doğuma kadar kalacak. Sizin skntiniz olsa bile anneniz aynı sehirdeymis kalmaya ne gerek var durup dururken.net şekilde söyleyin bu ısrar ne diye. Evimde kalmak istiyorum deyip geçin
Tabii ki denmez ..
Ama yaşadığım için fikrimi soylemek ıstedım.
Bende Allah korusun demiştim ..
yani evet sonuçta işe de gidiyorum tmm oturduğum yerden kalkmıyorum işim pc başında ama.
Çık işten diyor çalışma diyor. ay sonu yıllık izne çıkacağız.Gelelim konuşacağım
en iyisini yapmışsın.normal dogum yapıp 40 gun elini bir şeye değmeyen naz yapanları duyuyorum yuhh diyorum
Yok artık aynı şehrin içinde. Dogumuma az kaldı buzamana kadar yalnizdik eşimle. Sağlık problemlerim oldu öyle şimdi kv m geldi doğuma kadar kalacak. Sizin skntiniz olsa bile anneniz aynı sehirdeymis kalmaya ne gerek var durup dururken.net şekilde söyleyin bu ısrar ne diye. Evimde kalmak istiyorum deyip geçin
Eşinizin ailenizle anlaşması onları sevmesi ne kadar güzel bir şey Herkes olumsuz bakmış ama benim size böyle bir teklifle gelmesi bile çok hoşuma gitti. 8 ay kalmak abartı olabilir ama son aylarda bir kaç hafta kalabilirsiniz. İnsan kendi evinde daha çok rahat eder.