Ne yapmalıyım ?

Hangi aöf de okuyorsun Anadolu'da mı eğer istersen ygs girmeden sınavsız olarak istanbul Üniversitesi aöf ve Erzurum atatürk aöf bölümlerine sınavsız olarak kayıt olabilirsin 2 ve 4 yıllık bölümlerine,çocuk Gelişimini düşünür müsün? 2 yıllık bir bölüm.Erzurum Atatürk aöf de.

Anadolu aöf ten farkı nedir bu fakültelerin peki

Anadolu aöf ten farkı nedir bu fakültelerin peki
Vize sınavları internet üzerinden oluyor,final sınavı ise belirlenen merkezde ki okullarda yapılıyor,Yaşadığınız şehirde merkezi yok ise en yakın ilde yapılır final sınavı vardır diye tahmin ediyorum merkezi,bütünleme sınavı var,kitaplar internet üzerinden eloktronik olarak Yükleniyor.Anadolu üniversitesinde 2. Üniversite kapsamında sınavsız öğrenci alıyor fakat anadolu Üniversitesine kayıtlı iseniz oraya kayıt olamazsınız okullar farklı olacak o yüzden istanbul Üniversitesi aöf ve Erzurum Atatürk Üniversitesi aöf bölümlerine sınavsız olarak 2. Üniversite kapsamında kayıt olabilirsiniz.

ben 28 yasindayim hatta 29 2 yillik saglik bölümü okumak icin ankaraya gitmeyi planliyorum kamu yönetimi mezunuyum 4 yillik bir okul oldugu halde is bulamiyorum
Okumanin yasi yoktur bana göre asla yas durumuna takilma
ama sececegin bölümler ne kdr ise yarar is olanagi nasildir arastir 2 yil veya 4 yil bunlar cok zaman alan emek verilen okullar olucak sececegin bölüm icin düsünerek karar vermelisin

2 yıllık sağlık bölümünü KPSS için mi düşünüyorsunuz eğer öyleyse 2 yıllık KPSS giremezsiniz 4 yıllık mezun olduğunuz için.

2 yıllık sağlık bölümünü KPSS için mi düşünüyorsunuz eğer öyleyse 2 yıllık KPSS giremezsiniz 4 yıllık mezun olduğunuz için.
kpss sIkIntim yok canim henüz tercih asamasinda lisanstan giriyorum sinava ama sagliktanda tercih hakkim var ama su an okula baslamadim bile hele bi basliyimda :)))

kpss sIkIntim yok canim henüz tercih asamasinda lisanstan giriyorum sinava ama sagliktanda tercih hakkim var ama su an okula baslamadim bile hele bi basliyimda :)))
Sınava lisanstan giriyorsanız sağlıktan nasıl tercih hakkınız bulunuyor.

Bu yıl ygs sınavına girdiniz mi?

Sınava lisanstan giriyorsanız sağlıktan nasıl tercih hakkınız bulunuyor.

Bu yıl ygs sınavına girdiniz mi?

ygsye girdim
kpss ayri bir konus lisans bitiren biriyseniz eger saglik ve teknik bir önlisans programida bitirdiyseniz alt ögrenim düzeyinden tercih hakkiniz var ama sadece bu iki bölüme özel bir durum bu saglik ve teknik bir bölüm olma sarti var
konu cok sapiyor bu benim özel durumum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…