Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yıllar önce bir sevdiğim vardı .aşıktım bildiğin ...2 3 ay kadar flört ettikten sonra beni yemeğe davet etti evlenme teklif etti.fakat dedi.....sustu sustuu sustuuu....gözleri doldu...fakat dedi tekrar bu elimin 3parmağı yok biliyosun dedi....neee diye kocaman bi çığlık attım...o kadar güzelsin o kadar mutluyumki parmaklarının olmadığının farkında bile değilim dedim...hem ağladık hem yedik ilk ve tek aşık olduğum adamdı...
arkadaşlar , çok düşündüm güvenemedim kendime ve söyledim ona görüşmeyelim diye tabiki onu kırmadan uygun bir dille anlattım o da anladı anlayışla karşıladı ama kırılmamıştır umarım ayıp mı oldu bilmiyorum
ama ilerde sorun olupta söylemek daha kırıcı olurdu daha çok üzülürdük en azından şimdi işin içine duygular girmemişken bitirmek daha iyi değil mi
arkadaşlar , çok düşündüm güvenemedim kendime ve söyledim ona görüşmeyelim diye tabiki onu kırmadan uygun bir dille anlattım o da anladı anlayışla karşıladı ama kırılmamıştır umarım ayıp mı oldu bilmiyorum
ama ilerde sorun olupta söylemek daha kırıcı olurdu daha çok üzülürdük en azından şimdi işin içine duygular girmemişken bitirmek daha iyi değil mi
bence görüşme çünkü sen zaten ikilemde kalıp gelmiş buraya konu açmışsın,şimdi belki o mutluluk ve heyecanla ''tamam'' dersin nolucak dersin ama sonra o sana bi batarsa mutsuz da olur mutsuz da edersin...yapma!
bu senin seçimin evet evlendikten sonra Allah korusun bi kaza olsa terk etsen o vefasızlık olabilir ama bu adama karşı hiçbir vefa borcun yok karşımıza gelen insanın özelliklerini seçebiliriz. özrü yoksa numara yapıyorsa demişler ama böyle bir durum da yalancı olduğu anlamına gelirdi kimsenin benim özelliklerimi ortaya çıkarmak için numaralar yapmaya hakkı yok diye düşünüyorum doğrudan sorar ben de dürüstçe cevabını veririm. bi de mesela ben kısayım gelen ve çok iyi olan kişiler boylu poslu falansa beni beğenmiyor aynı şekilde benim de özelliklerinden dolayı elediklerim oldu buna hakkımız var tamam beğenilmediğim zaman başlarda gururum inciniyordu ama kendimi o çocuğun annesinin yerine koyuyorum ben de boylu poslu güzel gelin isterdim heralde. yine de insan seviyorsa gözü hiçbir şey görmez diye düşünüyorum