Yani zaten bir yola başlıyacaksanız herşeye gögüs gerebilmelisiniz hayat yaptığınız seçimlerle alakalıdır.Eğer kendinize sorun etmeyecekseniz başlayın ama sorun edeceksiniz gibi gözüküyor.Benim kendi hayat felsefem ona ne der bu ne der diye hiçç yaşamadım herkes istediğini düşünebilir yaşadığım hayatı bir ben bilirim seçtiğim yada hayatın sunduklarıda sadece beni etkiler.evet öyle ama iş ciddiye bindiğinde falan aileler arasında bi sorun yaratır mı bilmiyorum
bir çok şeyimiz uyumlu aslında hemşeriyiz bir de , ben 24 o 26 yaşında
bence görüş insanlar genel olarak ilk tanıdığın gibi kalmazlar zaten belki cok etkilenirsin.Merhaba bu konuyu açmak için üye oldum ,
Geçen hafta bir tanıdığım vasıtasıyla biriyle tanıştım bu tanışma ilk olarak facebooktan birbirimizi eklemekle başladı sonra numaralarımızı alıp mesajlaşmaya başladık henüz buluşma olmadı.
Çocuğu beğendim fikirleri düşünceleri vs de hoşuma gitti sonra ' sana bir şey söylemem gerekiyor baştan söylemem daha iyi seni kandırmış olmak istemiyorum , ben doğumdaki bir hata yüzünden şu an hiç bir destek almadan yürüyorum ama topallıyorum yürürken bunu bil ona göre görüşmek istersen görüşürüz dedi ' duyunca şaşırdım çünkü beklemediğim bir şeydi ne diyeceğimi bilemedim ne yapsam bilmiyorum
sizce ilerde herhangi bir sorun olur mu , önce bir görüşsem mi ne yapsam ?
bilmiyorum gerçekten , önce bir görüşmekte yarar var dediğiniz gibiYani zaten bir yola başlıyacaksanız herşeye gögüs gerebilmelisiniz hayat yaptığınız seçimlerle alakalıdır.Eğer kendinize sorun etmeyecekseniz başlayın ama sorun edeceksiniz gibi gözüküyor.Benim kendi hayat felsefem ona ne der bu ne der diye hiçç yaşamadım herkes istediğini düşünebilir yaşadığım hayatı bir ben bilirim seçtiğim yada hayatın sunduklarıda sadece beni etkiler.
görüşmelisin..
yazışmakla ne kadar tanınabilir ki insan..
bir yere kadar yani.
evet haklısın kafam karıştıbence görüş insanlar genel olarak ilk tanıdığın gibi kalmazlar zaten belki cok etkilenirsin.
yaa öyle mi aynı durumda olan birini görmek iyi geldi , amin inşallah teşekkür ederimBen görüşürdüm,görüştüm de...
Bir dönem ameliyat sonrası engelli olma ihtimali vardı,nitekim hala çok kolay yürüyemez kendisi.
İleride artacak rahatsızlığı bunu da biliyoruz.
O benim deliler gibi sevdiğim adam oldu,kocam oldu,hayatımın en büyük anlamı oldu!!!
Allahım dermansız dert vermesin inşallah.
yürürken belli oluyor topalladığım dedi , peki o kendini nasıl hissedecek bunu da düşünüyorumBelki az bir şey aksıyordur ayağı. Sorun bile olmaz.
Ama fazla topallıyorsa ve bu nedenden sogukluk hissedersen seninde geri dönüş yapma hakkın olmalı.
Yinede ve yinede aşk herşeyin önündedir..
Gecenlerde bir video izlemiştim.
Damat tekerlekli sandalyeye mahkum. Gelin saglıklı. Düğün toreninde sırf geline yardım almadan ayakta sarılabilmek için onu ayakta tutabilecek bir düzenek oluşturmuşlar. Sırtından belinden kemerlerle bağlamışlar. Çok duygusal bir sahneydi.
görüşmeyi o da çok istiyor , ses tonu da çok güzel etkilendim aslında baya birgörüşmelisin..
yazışmakla ne kadar tanınabilir ki insan..
bir yere kadar yani.
kalbini neden kırmak istiyim , görüşmek istiyorum yüzyüze daha farklı olur diyeİlerde sorun edip onun kalbini kıracaksanız hiç görüşmeyin.
İstiyorsunuz demedim, ilerde bir şekilde sorun edebilme ihtimaliniz varsa, kıracaksanız dedim.kalbini neden kırmak istiyim , görüşmek istiyorum yüzyüze daha farklı olur diye
işte gerçekten bilmiyorum düşünüyorum uzun uzun aslında onun bu durumunu sorun edecek pek bir şey de yok hayatını tek başına sürebiliyor zatenİstiyorsunuz demedim, ilerde bir şekilde sorun edebilme ihtimaliniz varsa, kıracaksanız dedim.
buluştuktan sonra ısınamazsam falan bu sefer daha kötü olmaz mıYani zaten bir yola başlıyacaksanız herşeye gögüs gerebilmelisiniz hayat yaptığınız seçimlerle alakalıdır.Eğer kendinize sorun etmeyecekseniz başlayın ama sorun edeceksiniz gibi gözüküyor.Benim kendi hayat felsefem ona ne der bu ne der diye hiçç yaşamadım herkes istediğini düşünebilir yaşadığım hayatı bir ben bilirim seçtiğim yada hayatın sunduklarıda sadece beni etkiler.
yok yalan söylediğini düşünmüyorum ki zaten konu bu değilbence yalan söylemiyor..
yok yalan söylediğini düşünmüyorum ki zaten konu bu değil