Ne yapmalıyım

evet öyle ama iş ciddiye bindiğinde falan aileler arasında bi sorun yaratır mı bilmiyorum
bir çok şeyimiz uyumlu aslında hemşeriyiz bir de , ben 24 o 26 yaşında
Yani zaten bir yola başlıyacaksanız herşeye gögüs gerebilmelisiniz hayat yaptığınız seçimlerle alakalıdır.Eğer kendinize sorun etmeyecekseniz başlayın ama sorun edeceksiniz gibi gözüküyor.Benim kendi hayat felsefem ona ne der bu ne der diye hiçç yaşamadım herkes istediğini düşünebilir yaşadığım hayatı bir ben bilirim seçtiğim yada hayatın sunduklarıda sadece beni etkiler.

görüşmelisin..
yazışmakla ne kadar tanınabilir ki insan..
bir yere kadar yani.

bence görüş insanlar genel olarak ilk tanıdığın gibi kalmazlar zaten belki cok etkilenirsin.

bilmiyorum gerçekten , önce bir görüşmekte yarar var dediğiniz gibi

Ben görüşürdüm,görüştüm de...
Bir dönem ameliyat sonrası engelli olma ihtimali vardı,nitekim hala çok kolay yürüyemez kendisi.
İleride artacak rahatsızlığı bunu da biliyoruz.
O benim deliler gibi sevdiğim adam oldu,kocam oldu,hayatımın en büyük anlamı oldu!!!
Allahım dermansız dert vermesin inşallah.

Belki az bir şey aksıyordur ayağı. Sorun bile olmaz.
Ama fazla topallıyorsa ve bu nedenden sogukluk hissedersen seninde geri dönüş yapma hakkın olmalı.

Yinede ve yinede aşk herşeyin önündedir..

Gecenlerde bir video izlemiştim.
Damat tekerlekli sandalyeye mahkum. Gelin saglıklı. Düğün toreninde sırf geline yardım almadan ayakta sarılabilmek için onu ayakta tutabilecek bir düzenek oluşturmuşlar. Sırtından belinden kemerlerle bağlamışlar. Çok duygusal bir sahneydi.

yaa öyle mi aynı durumda olan birini görmek iyi geldi , amin inşallah teşekkür ederim

yürürken belli oluyor topalladığım dedi , peki o kendini nasıl hissedecek bunu da düşünüyorum

aynen öyle aşk herşeyin önündedir görüşmek istiyorum

görüşmeliyim dimi sonradan görüşmedim diye pişman olmamak içinn

İstiyorsunuz demedim, ilerde bir şekilde sorun edebilme ihtimaliniz varsa, kıracaksanız dedim.
işte gerçekten bilmiyorum düşünüyorum uzun uzun aslında onun bu durumunu sorun edecek pek bir şey de yok hayatını tek başına sürebiliyor zaten

buluştuktan sonra ısınamazsam falan bu sefer daha kötü olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…