bilmiyorum ki insan sağlıkla ilgili böyle bir yalan atmaz herhalde , bir de özgüveni yüksek kendiyle çok barışık bunu hiç sorun etmiyor bana dediği şey ' iyi düşün şimdi kabul edip ilerde sorun çıkarsa daha çok üzülürüm 'belki seni deniyordur tepkini ölçmek için ? bence bir görüş..
Yarına bize ne olacak belli mi? Bence başka sorun yoksa görüşün.
aynen öyle o konuda sorun yok zaten sadece bir şaşkınlığım var üzmek kırmakta istemiyorum hassas bir konu çünküileride sorun olmaz. ne malum, allah korusun yarın ayağın kayıp düşmeyeceğin ayak bileğine kalıcı bişey olup senin de topallamıyacağın?
bilmiyorum ki insan sağlıkla ilgili böyle bir yalan atmaz herhalde , bir de özgüveni yüksek kendiyle çok barışık bunu hiç sorun etmiyor bana dediği şey ' iyi düşün şimdi kabul edip ilerde sorun çıkarsa daha çok üzülürüm '
bana diyor ki ' bir buluşalım ben seni ikna ederim güveniyorum kendime ' :) buluşmakta umit vermek gibi olmasın sonra kafam çok karıştıhaklı yani üzülür.. sen buluş belki sende sorun etmezsin :)
aynen öyle o konuda sorun yok zaten sadece bir şaşkınlığım var üzmek kırmakta istemiyorum hassas bir konu çünkü
bana diyor ki ' bir buluşalım ben seni ikna ederim güveniyorum kendime ' :) buluşmakta umit vermek gibi olmasın sonra kafam çok karıştı
üniversiteyi kendi başına başka bir şehirde okumuş yani hayatına hiç bir engeli yok , bir firmada çalışıyorElbette görüşmelisin, bunu sorun yapma..
Ne iş yapıyormuş peki?
o tanıştıran kişi de pek bilmiyor sevgilisinin arkadaşımerhaba,
tanıdık vasıtasıyla tanıtık demişsin ona sorabılırsın boyle soyledı dogrumu diye ?
tanısmaktan zarar gelmez bi tanı sevgili olmazsanız arkadaş olursunuz ...
anlıyorum haklısınız. bir görüşün belki hareketleri huyu suyu hoşunuza gitmez de o durumu yüzünden değil bu tutumu yüzünden yollar ayrılır belli olmaz yani
olumsuz değilim aksine bir çok ortak yönümüz var kafa yapılarımız uyuşuyor gördüğüm kadarıyla tabibence sen şimdiden olumsuz bakıyorsun bu duruma.
evet öyle ama iş ciddiye bindiğinde falan aileler arasında bi sorun yaratır mı bilmiyorumMucize filmindeki sahne geldi aklıma 'Kalbi sakat olmasın' muhim olan kalbinin güzelliği şahsi fikrim tabii ki başımıza ne geleceği hiç belli değil.Hayat bu insana neler getireceği hiç belli olmaz eğer anlaşacağınıza inanıyorsanız bir görüşün.
evet ona bir şey yansıtmadım o da anlıyor beni zaten , öyle başımıza ne geleceğini bilemeyiztekerlekli sandalyede yada yatağa mahkum değil sonuçta bence bunu kafana takıpta ona bunu yansıtma bi tanığın kocası trafik kazasından snra koltuk değnekli yürüyebiliyo yarın ne olacağımızı kimse bilemez maalesef