Ne yapmalıyım

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
Merhaba bu konuyu açmak için üye oldum ,

Geçen hafta bir tanıdığım vasıtasıyla biriyle tanıştım bu tanışma ilk olarak facebooktan birbirimizi eklemekle başladı sonra numaralarımızı alıp mesajlaşmaya başladık henüz buluşma olmadı.

Çocuğu beğendim fikirleri düşünceleri vs de hoşuma gitti sonra ' sana bir şey söylemem gerekiyor baştan söylemem daha iyi seni kandırmış olmak istemiyorum , ben doğumdaki bir hata yüzünden şu an hiç bir destek almadan yürüyorum ama topallıyorum yürürken bunu bil ona göre görüşmek istersen görüşürüz dedi ' duyunca şaşırdım çünkü beklemediğim bir şeydi ne diyeceğimi bilemedim ne yapsam bilmiyorum

sizce ilerde herhangi bir sorun olur mu , önce bir görüşsem mi ne yapsam ?

belki seni deniyordur tepkini ölçmek için ? bence bir görüş..

belki seni deniyordur tepkini ölçmek için ? bence bir görüş..
bilmiyorum ki insan sağlıkla ilgili böyle bir yalan atmaz herhalde , bir de özgüveni yüksek kendiyle çok barışık bunu hiç sorun etmiyor bana dediği şey ' iyi düşün şimdi kabul edip ilerde sorun çıkarsa daha çok üzülürüm '

ve düşünceleri fikirleri hoşuna gitmiş zaten. bir tanı. o sana dürüst olmuş bunu söylemiş düşüncelerin değişmesin bence.

Yarına bize ne olacak belli mi? Bence başka sorun yoksa görüşün.
ileride sorun olmaz. ne malum, allah korusun yarın ayağın kayıp düşmeyeceğin ayak bileğine kalıcı bişey olup senin de topallamıyacağın?
aynen öyle o konuda sorun yok zaten sadece bir şaşkınlığım var üzmek kırmakta istemiyorum hassas bir konu çünkü

haklı yani üzülür.. sen buluş belki sende sorun etmezsin :)

Elbette görüşmelisin, bunu sorun yapma..

Ne iş yapıyormuş peki?

merhaba,
tanıdık vasıtasıyla tanıtık demişsin ona sorabılırsın boyle soyledı dogrumu diye ?
tanısmaktan zarar gelmez bi tanı sevgili olmazsanız arkadaş olursunuz ...

haklı yani üzülür.. sen buluş belki sende sorun etmezsin :)
bana diyor ki ' bir buluşalım ben seni ikna ederim güveniyorum kendime ' :) buluşmakta umit vermek gibi olmasın sonra kafam çok karıştı

aynen öyle o konuda sorun yok zaten sadece bir şaşkınlığım var üzmek kırmakta istemiyorum hassas bir konu çünkü

anlıyorum haklısınız. bir görüşün belki hareketleri huyu suyu hoşunuza gitmez de o durumu yüzünden değil bu tutumu yüzünden yollar ayrılır belli olmaz yani

Elbette görüşmelisin, bunu sorun yapma..

Ne iş yapıyormuş peki?
üniversiteyi kendi başına başka bir şehirde okumuş yani hayatına hiç bir engeli yok , bir firmada çalışıyor
merhaba,
tanıdık vasıtasıyla tanıtık demişsin ona sorabılırsın boyle soyledı dogrumu diye ?
tanısmaktan zarar gelmez bi tanı sevgili olmazsanız arkadaş olursunuz ...
o tanıştıran kişi de pek bilmiyor sevgilisinin arkadaşı
buluşmayı bende istiyorum

anlıyorum haklısınız. bir görüşün belki hareketleri huyu suyu hoşunuza gitmez de o durumu yüzünden değil bu tutumu yüzünden yollar ayrılır belli olmaz yani

evet doğru söylüyorsun
bence sen şimdiden olumsuz bakıyorsun bu duruma.
olumsuz değilim aksine bir çok ortak yönümüz var kafa yapılarımız uyuşuyor gördüğüm kadarıyla tabi

Mucize filmindeki sahne geldi aklıma 'Kalbi sakat olmasın' muhim olan kalbinin güzelliği şahsi fikrim tabii ki başımıza ne geleceği hiç belli değil.Hayat bu insana neler getireceği hiç belli olmaz eğer anlaşacağınıza inanıyorsanız bir görüşün.

evet öyle ama iş ciddiye bindiğinde falan aileler arasında bi sorun yaratır mı bilmiyorum
bir çok şeyimiz uyumlu aslında hemşeriyiz bir de , ben 24 o 26 yaşında

çevresinde bu gibi durumda olan var mı

tekerlekli sandalyede yada yatağa mahkum değil sonuçta bence bunu kafana takıpta ona bunu yansıtma bi tanığın kocası trafik kazasından snra koltuk değnekli yürüyebiliyo yarın ne olacağımızı kimse bilemez maalesef

evet ona bir şey yansıtmadım o da anlıyor beni zaten , öyle başımıza ne geleceğini bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…