• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım?

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
323
merhaba :)
4 yıl kadar oldu.psikiyatr ilaçları kullanıyorum.bir dönem psikoloğa da gittim.kaç seans oldu bilmiyorum ama hayli gittiğimi düşünüyorum.psikologta bana hipnoz ve eft uyguladılar.hipnoz için ses kaydı yaptık onları hala dinliyorum.ama ben gelişme gösteremedim.benim bir problemim var.arkadaşlık kuramıyorum.sevgili zaten çirkin olmamama rağmen bakan olmuyor.sorunum üzerinde çok düşünüyorum ama sonuca varamıyorum.insanlara yanaşmaya çalıştım.ama pek olumlu sonuç alamadım.yani çekingen değilim.yalnız insanlarda çok önyargı var.mesela bana"seni hiç kimseyle konuşmaz,bizle konuşmaz diye düşündük.soğuk bulduk"gibi şeyler dediler.kendimde aradım acaba çok mu ciddi duruyorum diye.liseden arkadaşıma söyledim.ona da kendini beğenmiş demişler.halbuki öyle bir kız değil.
bir de insanlara sıkıntını anlatınca bir kısmı yardımcı oluyor bir kısmı yadırgayıp uzak duruyor bir kısmı da sana zarar vermeye çalışıyor.
sizce ben ne yapmalıyım?yani başka bir çözüm var mı?bu insan ilişkileri ile ilgili sorunum ben kendimi bildim bileli var.bir şekilde katılamıyorum.yani bu kadar mı farklıyım insanlardan?

merhaba :)
4 yıl kadar oldu.psikiyatr ilaçları kullanıyorum.bir dönem psikoloğa da gittim.kaç seans oldu bilmiyorum ama hayli gittiğimi düşünüyorum.psikologta bana hipnoz ve eft uyguladılar.hipnoz için ses kaydı yaptık onları hala dinliyorum.ama ben gelişme gösteremedim.benim bir problemim var.arkadaşlık kuramıyorum.sevgili zaten çirkin olmamama rağmen bakan olmuyor.sorunum üzerinde çok düşünüyorum ama sonuca varamıyorum.insanlara yanaşmaya çalıştım.ama pek olumlu sonuç alamadım.yani çekingen değilim.yalnız insanlarda çok önyargı var.mesela bana"seni hiç kimseyle konuşmaz,bizle konuşmaz diye düşündük.soğuk bulduk"gibi şeyler dediler.kendimde aradım acaba çok mu ciddi duruyorum diye.liseden arkadaşıma söyledim.ona da kendini beğenmiş demişler.halbuki öyle bir kız değil.
bir de insanlara sıkıntını anlatınca bir kısmı yardımcı oluyor bir kısmı yadırgayıp uzak duruyor bir kısmı da sana zarar vermeye çalışıyor.
sizce ben ne yapmalıyım?yani başka bir çözüm var mı?bu insan ilişkileri ile ilgili sorunum ben kendimi bildim bileli var.bir şekilde katılamıyorum.yani bu kadar mı farklıyım insanlardan?

meraba cnm.. neden kendıne sıkıntı yaptın sen bu kadar :) ınsan arkadas dost ıster dertlesecek bırılerı olsun dıye haklısın bu konuda.. aslında cok temız ve yufka yureklısın ama ınsanlar sana yanasmaktan cekınıyorlar cunku onlara karsı katı sert ve burnu havada gorunuyorsun.. yanılıyorlar.. bunu bende yasamadım degıl yanı.. benım yakın arkadasım dedıgım ınsanlar bır elın parmagını gecmez mesela hepsı de benım gıbı ınsanlar. pek sevılmıyoruz yanı. ama ben karınca oldursem aglayacak kadar da hassas bırıyım :) ınsanların kısılıklerını arastırmadan once atatklık gostersen mesela gırıskenlık yani.. baktın tanıdıgın ınsan kafaya uymuyo bosver gıtsın :) unutma senı ıyı hıssettıren ınsanlar onemlı sadece. kafa yapın cogu ınsanla uyusmadıgı ıcın kendını yalnız hıssedıyo olabılırsın. ama hıc bısey kendıne dert etmeye degecek buyuklukte degıl :) bı sıkıntın oldugunda buraya yazabılırsın , bana da anlatabılırsın.. elımızden geldıgınce bırbırımıze yardım edıyoruz sonucta. kafana takma ınsanlar tuhaf.. bır ton dengesız anormal tanıdıgım ınsan oldu da tecrubeyle sabıt yaanı :)

Biliyormusun bende senin gibiydim bir zamanlar çirkindim hiç bakmazdım kendime o yüzden pek beğenilmezdim çok da arkadaşım yoktu hani sonra kendimce düşğndüm böyle devam etmez ve birşeyler yapmaya karar verdim. İlk önce kendime bakmaya başladım ve umiversiteye başladığım zaman gitmediğğm kurs kalmadı kendimi geliştirdim ve çokda iyi oldu. Ki sadece dış ğörünüş degildi benim hedefim çokca kitap okudum birşeyler araştırdım hani bir soru karşısında mahcup olmamaya başladım ve takip ettiğim mizahlarla dergilerle insanlarla iyi ilişki kurmaya başladım böylrce her konuştuğum insanlar konuşmadsn önce çok havalı deselerde konuştuktan sonra bana sen çok zekisin esprilisin doğalsın diyorlar bunlar benim için çok iyi ilerlemeler bunları yaparkende ailemden çok fazla destek almadım hepsi kendi çabamla bence sende adım atmalısın eğer konuşmak istersende bana mesaj atabilirsin dinleyebilirim seni çok iyi anlıyırum inan ki

Back