• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmaliyim?

zevzekbayan

tuba&cemrenaz
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
2.599
469
163
Selam arkadaslar ben ev hanimiyim ve bir bucuk yasinda bir kizim var onu buyutuyorum. Evde cok skiliyorum. Birseyler yapmak istiyorum. Bu konu da bana neler onerirsiniz kendimi gelistirecek seyler ariyorum. Kizim oldugu icin kurs vb seylere gidemiyorum.

1000 yada daha fazla kelimelik puzzllar var onlardan alıp tamamla sonrada tablo yap duvara as yada hediye et çok zevkli oluyor.gerçi bu bebeğin için teklikeli olabilir parçası ağzına falan kaçarsa..Allah korusun..ben 6 ay çalışmadım yün örgü örmeye başlamıştım kazak atkı bere bir sürü ördüm..

Orme isi guzelmis ama bilmiyorum orgu ormeyi netten bir arastirayim. En azindan ogrenmeye calisirken.oyalanirim.:) tsk ederim

Evde dikiş yapabilir, çok güzel elbiseler, pantolonlar dikebilirsiniz :) hem de kendi tasarımlarınızı giymiş olursunuz. öğrenmesi zor olmaz diye düşünüyorum. :)

Selam arkadaslar ben ev hanimiyim ve bir bucuk yasinda bir kizim var onu buyutuyorum. Evde cok skiliyorum. Birseyler yapmak istiyorum. Bu konu da bana neler onerirsiniz kendimi gelistirecek seyler ariyorum. Kizim oldugu icin kurs vb seylere gidemiyorum.

Kendiniz için yapabileceğiniz çok şey var aslında dizi, film izleyebilirr internetten dil bile öğrenebilirsiniz mesela 5-6 ayda öğrenebileceğiniz diller var Korece gibi...
Onun dışında kitap okuyabilirsiniz.Çocuğunuza masal okuyabilirsiniz..
Eğer dil konusu kafanıza yattıysa,
Bunun için duolingo adlı programı önerebilirim resim ses ve yazmalı uygulama ile oldukça zevkli hale getirmişler ingilizceyi.

Benden şimdilik bu kadar kolay gelsinn:)

Son düzenleme:
Back
X