Ne yapmaliyim

rengarenk41

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
18
3
8
34
İstanbul
Merhabs arladaslar, bende 2014 eylulde evlenmeye tarih kesenlerdeniz. 2aydir nisanliyiz, ama nisanlimla konusmuyoruz, sorun suu, cok kucuk ve onemli olmayan bi konu hakkinds tartistik. Ve nisanllim bana bu anlamsiz sey yuzunden kustu normalde is cikisi brni arardi eve gidince ve evdeyken konusrduk o gun st15 gibi tartistik ve is cikisi beni aramadi msj atmadi eve gidince de aramafi, aramayanca ben bana tavir yaptigini anladim, bende gereksiz seyler icn tavir yapmasina kizdigim icin msj atmadim, sonucta biz nisanliyiz boyle badit birseyde bana sirt donmesini kabullenemiyorum, cani istediginde kusup cani istwdiginde barismak istememeli, biz her iyi ve zor zamanda birbirimize destek olmaliyiz diye dusunuyorum. Ustelik bu coxuk 33 yasinde ben 27 , ben bunlari dusunurken o dusunemiyormu?? Vel hasir kerem bouyle derken 5 gun gecti ve hala aramadi, sizce ben ne yapmaliyim, ama aramayi dusunmuyorum, bana sirtini donen o ilk adimida onun atmasi gerekiyor diye dusunuyorum, ama beni uzun bi zamandan sonra ararsada bunun bi anlami olmaz, sizlerden bir yorum bekliyorjm ...

canım konu çok hassas ya.bişey demek zor umarım atlatırsınız bu krizi
bence iice düşün sürekli böyle küçük şeylere(sen küçük sorun dediğin için diyorum)takılıyormu?evlendikten sonrada takılmaya devam eder mi?bunlar küçük ama önemli ayrıntılar!

Son düzenleme:
nişanlılar arasında olur böyle şeyler bizimde 1 hafta konuşmadığımız zamanlar oldu..
yan yana gelince unutuluyor bunlar.. aranızda ki mesafe nasıl bilmiyorum ama uzak değilse git yanına derim..
ya o benim yanıma gelir yada ben giderim biraz konuşmayız sonra sarılır ağlarız birlikte..
bazende kimde suç olduğunu önemsemeden sadece seni çok seviyorum diye mesaj atarız.. bunu deniye bilirsin..
fazla uzatmamakta gerekir araya soğukluk girince iyi olmaz..
benim görüşüm böyle canım herkesin farklı olabilir ben yaşadıklarımı söyledim uygulamak sana kalmış
inşallah bi an önce düzelir aranız..

Ondan bi hareket gorsem bende biseyler yaparim, ama bana sebepsiz yere sirtini donmesini kabullenemiyorum, 2 yil ciktik hic tartismadik ama sozleneli 5 ay nisanlanali daha 2 ay olmadi ilk defa oluyor boyle bisi,gelevek icinde beni dusunduruyo bu davranisi, bilemiyorum sabrediyorum ve bekliyorum, ben tercihlerimi ona gore yaptim kpss de atama yapilirken ailemden uzak ona yakin yer tercih ettim yaptigim fedakarliklari unuttup boyle seyler yuzunden tavir yapiosa nankor derim ben ...

Canim bence cok derin düşünüyorsun normalde tartismayiz diyosan ciddi bi probleminiz yok bence.. o da simdi yaptigina pismandir ama senin cevabindan korkuyordur bence sen bi zeytin dali uzat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…