• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım

sarehatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
133
0
26
Samsun
arkadaşlar çok kötüyüm bebeğim 11 aylık ve ben yine hamileymişim oğlum dün geceden beri kusuyor süt dokundu sanırım gözlerini açamıyor canım benim.. Allahım ne olur yardım et bana

ben bu durumda sütten kesılmesı gerektıgını hıc duymadım..
kı zaten kardesımın karnı burnundaydı ama yıgenım annesını emerdı:44:

Son düzenleme:
Eskiler hamile kalınca süt acır derler, emzirmeyi keserlermiş. Doktorlara sormak lazım bi de. Allah sağlıklı bir bebek versin size. çok telaş yapmışsınız, zor olsa da beraber büyütmek de güzel şey. Zaten oğlunuz da büyümüş bayağı, hiç emmeyen çocuklar da var, buna şükür.

kendimi affedemiyorum canım yavrum rahatsız meme istiyor veremiyorum çünkü hemen geri çıkarıyor birde ishal oldu vicdan azabı çekiyorum bir anlık tedbirsizlik nelere mal oluyor üstelik ben sağlık personeliyim ve milletin lafıylada uğraşıcam şimdi...

Kendinizi bu kadar üzmeyin. Sonuçta karnınızdaki de sizin yavrunuz. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin. Kafanıza milletin lafını takmayın, zaten bir süre sonra da ikinci ne zaman diyeceklerdi. Bebeğiniz de yemek yiyordur artık, meme istedikçe de sevin sarılın zamanla unutur.

Back