Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar sıkıntılı bir durum yaşıyorum , italyada yaşıyorum 6 ay önce iş için geldik. 1.5 aylık bir bebeğim var , ben tekrar işe başlayacağım ama oğlumu kime nasıl emanet etmeliyim. çok zor bir durum araftayım yardım edinn
türk ün dostu gene türk tür. arkadaş iki akşamdır hollanda dosyasını izliyorum delirecek oluyorum ya bnm kızımda iki buçuk aylık türk dernekleri,aynı memleketlilerin dernekleri vardır fln eşin araştırsın oraya ilan verin yurtdışında genelde bütün aile çalışıyor ama bakmak isteyen ev hanımları emekli olmuş teyzeler vardır evlerinde boş oturmak yerine para ve uğraş için yardımcı olabilirler.olmAdı yabancı dadılık şirketlerine başvur ama nolursun türk olsun azeri olsun ama türk olsunn cnm çok sıkkınn şu haberler yüzündenn yaa hem dilini hemde özünü unutmazz.