Ne yapmalıyım ?

_MariaPuder_

Haziran ♥
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2012
260
136
123
Merhaba kızlar. Size bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. Öncelikle 2 aydır bi sevgilim var gayet güzel bi ilişkimiz var ve hiç bi sorunumuz yok ilişkimizde önem verdiğimiz en önemli şeylerin basında dürüstlük geliyor. Birbirimize karşı bi sırrımızın olmasını istemiyoruz bu yüzden de çoğu şeyi paylaşıyoruz.

Sorunuma gelecek olursak 2 yıl önce tanıştığım biri vardı bu şahıs benim lise arkadaşımdı ama ben net hatırlayamıyorum bununla facebook üzerinden arkadaş olarak konuşmaya başladık ondan önce hoşlandığımı sandım, zamanla o da bana aşık olduğunu söyledi fakat zamanla gerçek yüzünü gördüm ve arkadaşlığımı bitirdim ( bana karşı bi kaç yanlış şey yaptı ve çok dengesiz tavırları vardı ) ama onun kafasında ben hala bitmedim. Beni sürekli takip etmeye rahatsız etmeye basladı defalarca aşık olduğunu söyledi ama ben ona karşı bir şey hissetmediğimi artık peşimi bırakması gerektiğini söyledim. 2 sene boyunca sık aralıklarla tacizleri devam etti. Gecen aralık ayında da tacizlerinden bıktığım için onu savcılığa vermekle tehdit ettim o da beni rahatsız etmeyi bıraktı. Ta ki düne kadar dün bana mesaj attı çok değiştiğini benimle bağlantı kurmak istediğini geçmiş için çok üzgün olduğunu söyledi.

Kızlar bu insanla artık muhattap dahi olmayacağımı biliyorum çünkü 2 sene boyunca bana çok seyler cektirdi. Size sorum bu mesajdan sevgilimi haberdar etmeli miyim yoksa hiç mesaj atmamış gibi mi davranmalıyım ? Eğer hiç bir şey olmamış gibi davranırsam yine rahatsız etmesinden korkuyorum. Sevgilime haber verirsem de ne tepki vereceğini kestiremiyorum. Sizcee ne yapmalıyım ?

Gerçekten zor bir konu ama isterseniz ilk başta ailenizden yardım isteyin belki bu şekilde peşinizi bırakır.

annem biliyordu zaten savcılığa verme fikride onun düşüncesiydi ama ben acıdım ona savcılığa gitmedim bir daha rahatsız ederse giderim diye düşünmüştüm.

Hmm madem öyle bu sefer acımadan savcılığa verin en iyisi, aile erkeklerinin sert konuşmaları da işe yarar genelde ama sizin karşınızdaki insan normal birisi gibi gelmedi bu nedenle sadece savcılığa vermeniz en doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…