- Konu Sahibi kafanereyebizoraya
-
hoşgeldın amanede
bence hormom testı yaptır,eğer doktor uygun görürse kullan
bu haplara karşıyım ben
aa yanlış okumuşum
bak doktorda yazmamış
adetın ağrısız geçsın mı ıstıyorsun yoksa tam sökülsün mü anlamadım
cevap için teşekkür ederim
en büyük isteğim adetimin ağrısız gecmesi
bide hemen çocuk düşünmüyorum ama bu haplar yumurtaları tembelleştirir çocuk sahibi olamam diyede korkuyorum
korunma amaçlıda düşündüm yani
ayrıca itiraf etmek gerekirse bitrlü almayı beceremediğim kiloyuda alabilirim diye düşündüm :)) son sebep olarak
nerelerdeydin amanedeeee!
diane35 polikistik over sendromunda ilk verilen ilaçtır ammmaaaaa tüm hormon testlerin yapılmalı, ultrasonla detaylı incelenmeli eğer gerçekten pcos varsa onun yerine daha modern bir tedavi yöntemi(mesela metformin tedavisi)seçilmeli...sayfalarca yan etkisi olan bir hap diane 35, bana ondan bir migren kaldı misal. ama gerçekten de kanamayı azaltır, çünkü bu hap doğum kontrol hapı olduğu için gerçekten regl olmazsın. yumurtlama olmayacağı için az kanama sıfır sancı...
cevap için teşekkür ederim
en büyük isteğim adetimin ağrısız gecmesi
bide hemen çocuk düşünmüyorum ama bu haplar yumurtaları tembelleştirir çocuk sahibi olamam diyede korkuyorum
korunma amaçlıda düşündüm yani
ayrıca itiraf etmek gerekirse bitrlü almayı beceremediğim kiloyuda alabilirim diye düşündüm :)) son sebep olarak
yumurtalığı tembelleştirmez, kilo da aldıracağını sanmam, eski nesil haplar gibi değil...ama korunma amaçlı önerilmez pek diane 35, daha çok kistten kurtulma amaçlıdır, koruyuculuğu yüksek değildir. netten ararsan ilaç bilgilerini ve olası yan etkilerini okursan...zorunluluk hallerinde kullanılır evet ama dr uygun görmediyse şimdi hormonlarını altüst etmenin anlamı ne?
düğün ne zaman, günü belli mi?
pekı sıgara ıçıyor musun?
Öyleyse sakın kullanma bu hapları çok tehlıkelı
kılo yapar kıllanırsında
korunmak amaçlı ıstersen bırşey dıyemem tabıkı senın kararın
adet ağrısının geçmesı ıçın şekerlı sıcak su ıçebılırsın
benım öyle bı sıkıntım yok ama kardeşıme yapıyorum faydası oluyor dıyor
bıde bıtkısel çaylar var
sıcak su torbasıda faydalı ama sakın karnına koyma, ayaklarının altında dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?