Ü
üvercinka1981
Ziyaretçi
- Konu Sahibi üvercinka1981
Selam arkadaşlar benim işyerimde biri var ve yan binada calışıyordu aslında...bazen arkadasına uğrardı ve görürdüm .acıkcası hayalimdeki kişi diyebilirim.bana son bir aydır cok dikkatli bakıyor,ben zaten onu cok begeniyorum..şimdi bizim binaya geçti,iki kat asagıda calışıyor bu adam...neyse alt katın sekreteriyle aram cok iyidir ve bu kim deyip adını öğrendim bi süre önce.facebooktan baktım kendi fotosu vardı hep...iki gün önce baktım bi kızla olan bi fotografını gördüm..kızla yan yanalar ve elini kızın omzuna atmış.sevgilisi oldugunu düşündüm ve üzüldüm biraz.ama bugün yukarı cıktı bizim kata arkadasının yanına gözünü benden ayırmadı arkadası yan odada calışıyor..cok samimi değilim onunla da merhaba merhaba yani...bugün çok muallakta kaldım doğrusu bakamadım ,çekindim..şimdi sevgilisi olan biri neden bi başkasına bakar ki?az önce baktım facebookuna fotosu değişmişti ve yine eski tek olan fotosu vardı..bu arada seçkin basarılı birisi bu etraftan duydugum işinde cok iyi bazı yazışmalarını gördüm facebookta bi grupta o kadar saygın duruyor ki ...erimde olsanız ne yapardınız bende facede ekli falan değil dışardan bakıyorum sadece fotosuna anlaacagınız.e şimdi sevgilisi varsa bakmamın bi anlamı yok ama anlayamadım işte...sizolsanız ne yapardınız ben ne yapmalıyım bilmiyorum...öğrenmemin yolu yok su an..