• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım ?

bcgirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
2.273
2.525
133
Merhaba hanımlar :)

Size bir şey danışacağım, yaklaşık 1 ay önce bir uygulamadan birisi ile tanıştım. Gayet düzgün birisine benziyordu, muhabbetin devamı için telefonlarımızı aldık. Fakat ben mesaj yazmazsam yazmıyor. Neden yazmıyorsun dediğimde çok yoğunum diyor. Mesailiyor bu arada. Bana diyorki ben sustuğumda sen de susuyorsun ama diyor. Yani buna ne demeliyim 🤷🏼‍♀️ dk başı bir şeyler yazamam ya 🙄 yoğunum diyor ama ben mesaj attığımda hemen cevaplayabiliyor 🤷🏼‍♀️ bu durumda konuşmayı sürekli benim sürdürmem gerekiyor gibi oluyor. Sizin erkek arkadaşınız/ sevgiliniz ilk başlarda böyle miydi ? Yoksa bu adama yol mu vermeliyim ?
Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
Yani başlangıçta insan ne konuşacağını da bilemiyor. ama arada ciddi etkilenme varsa insanın iki eli yakasında olsun yazıyor da, konu da buluyor o yüzden çok da şey yapmamak gerek

Açıkçası sevgililiğimizin ilk dönemini düşünüyorum. Yürürken, yatarken, yemek yaparken, otobüste, tramvayda, o işte çalışırken. Kesinlikle ama kesinlikle bir fırsatını bulup yazışırdıkta, konuşurdukta en olmadı telefonlar açık şekilde uyurduk. Sabah kapatırdım. Yani inanın istrndikten sonra vakit bulunuyor. Telefon çekmiyordur ya da telefonu eline alamayacağı mesleği vardır anlarım ama diğer türlü yoğunum denmesi pek inandırıcı gelmiyor. Ha bu arada şu ana kadar hep o yazdı siz hiç giriş yapmadıysanız o zaman onuda anlarım neden yazmadığını yani.

Muhabbetin sarmamış adam sana yol vermiş bile hala diyo ki sevgiliniz başta böyle miydi 😂 Ne sevgilisi ablacım

Açıkçası sevgililiğimizin ilk dönemini düşünüyorum. Yürürken, yatarken, yemek yaparken, otobüste, tramvayda, o işte çalışırken. Kesinlikle ama kesinlikle bir fırsatını bulup yazışırdıkta, konuşurdukta en olmadı telefonlar açık şekilde uyurduk. Sabah kapatırdım. Yani inanın istrndikten sonra vakit bulunuyor. Telefon çekmiyordur ya da telefonu eline alamayacağı mesleği vardır anlarım ama diğer türlü yoğunum denmesi pek inandırıcı gelmiyor. Ha bu arada şu ana kadar hep o yazdı siz hiç giriş yapmadıysanız o zaman onuda anlarım neden yazmadığını yani.

Yok ben de yazdım, zaten yoğunum diyor ama ben mesaj attığımda hemen cevaplayabiliyor 🤷🏼‍♀️ bu durumda konuşmayı sürekli benim sürdürmem gerekiyor gibi oluyor.

İlk zamanlar konuşacak çok şey buluyor insan, sonraları tıkanma yaşanıyor tabii konu bulmakta ama yine de gönlü olan her türlü konuşur yani. Bana biraz bahane gibi geldi.

İlk zamanlar konuşacak çok şey buluyor insan, sonraları tıkanma yaşanıyor tabii konu bulmakta ama yine de gönlü olan her türlü konuşur yani. Bana biraz bahane gibi geldi.

Bana da öyle geliyor çünkü ben mesaj attığımda hemen geri dönüş sağlıyor. Bu durumda da konuşmayı sürekli benim sürdürmem gerekiyor gibi oluyor 🤷🏼‍♀️

İlk yazmayan kişiye hiç yazmayan birisi olarak söylüyorum ki umursamıyor. Ben de biriyle tanışınca böyleyim ve aşırı ilgimi çekmediyse hiç yazmam. Kendisinin yavaş yavaş soğuyup tartışma başlatmasını ve ilişkiyi bitirmeyi beklerim. Neden yazmıyorsun diye sorana da yorgunum, uyuyamadım, moralim bozuk, halsizim gibi bahaneler sıralarım.

Konuşmak isteyen emin ol WC’de Yemek yerken mesajlaşıyor .

En inanmadığım yalan yoğunum yalanıdır .

Daha o tatlı tatlı ilk tanışmada bana zaman ayıramıyorsa ne zaman ayıracak ?
Yazacaklarımı yazmışsın :KK70:

kesinlikle katılıyorum konu sahibi başında böyle olanın sonunu var sen düşün. :))

Back