- 27 Ocak 2017
- 38
- 6
- 36
- 35
- Konu Sahibi Afrodite00
Arkadaşlar merhaba, ben bir yıllık evliyim. Bir yıldır bebek istiyoruz ama henüz olmadı. Pcosluyum. Temmuz ayında endokrinolga gittim. Hormonlarımın bir pcosluya göre iyi olduğunu söyledi. D vitamini ve inofolic kombi verdi. 2 kutu içtim inofolicten. Haftada bir tane 20000 ul vitaminde alıyorum. Yumurtlama takibi yaptım bu ay, 14. Günde yumurtladım ertesi gün silikleşti test. Bu süreçte 3 kez değerlendirdik. Yumurtlamanın üstünden 5 gün geçince benim aşırı hayatımda hiç olmadığı kadar gögüs sancım, sırt ağrım oldu. O kadar ağrıdı ki sırtımı ovdurmak zorunda kaldım eşime dayanamadım. 3_4 gündür bunlar baya azaldı. Günde 3_4 lt su içen biriyim buna rağmen idrarım koyu renk çıkıyor koyu sarı ama bir yanma yada rahatsızlık yok. Gögüslerimde damarlar belirleşti özellikle koyu renk olan bölümünde. Bazen günde 1_2 kez kasıklarımda batma hissediyorum. Şüphelenip idrar testi yapıyorum 4 gündür, ilk damlattığımda bişe yok ama kuruyunca 2. Çizgi silik olarak görünüyor. İlk idrarla yapınca böyle oluyoe, gün ortasında yapınca kuruyuncada bişe çıkmıyor. Cuma günü yani 4 eylül adet günüm. Sizce ben hamile olabilir miyim? Gerçekten çok istiyorum. Ama ümitlenmekte istemiyorum üzülüyorum. Böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunu adet gününde yada sonrasında öğrenen var mı?