Ne Yapmalıyım

Sevmekcokzor

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
256
166
23
29
SLM kızlar birşey sormak istiyorum. beyaz çamaşırları kar beyaz olması için ne yapabilirim yada hangi deterjanı kullamalıyım ? çok marka denedim istediğim sonucu alamıyorum yıkanınca temiz oluyor ama ben bembeyaz istiyorum kullanıpta memnun kaldıgınız bir marka veya tavsiye edeceğiniz şeyler varmı şimdiden tesekkürler :)

Ben ariel toz deterjan kullanıyorum. Ama beyazları yikamadan önce genelde camasır suyunda bekletiyorum. Yada bi paket bulasık deterjanı atabilirsin makine icine. Yada kosla ekle

beyaz sabun rendeliyorum birazcık. kar beyaz oluyor. abartmadan ama 1 yemek kaşığı kadar.
deterjanı da biraz azaltacaksın

İyi de beyaz da bir gün solar ya da grileşir ne bileyim.
Yani hiç bir renk istediğimiz gibi ışıltılı olmaz ki bir kaç yıkama sonrası.

Ben ariel toz deterjan kullanıyorum. Ama beyazları yikamadan önce genelde camasır suyunda bekletiyorum. Yada bi paket bulasık deterjanı atabilirsin makine icine. Yada kosla ekle
Ayyy üşenmiyor musunuz çamaşır suyunda bastırmaya.
Yormayın bence kendinizi o kadar. :KK54:

Beyazları yıkamadan 1 gece önce makineye atıyorum . Makine suyu ve deterjanı alınca 15 dk kadar daha çalıştırıyorum sonra kapatıyorum.
Ertesi gün tekrar deterjanını atıp makineyi çalıştırıyorum.
Bu eğer makinenin içinde çok çamaşır varsa ağrlıktan dolayı kazana zarar veriyormuş ama ben çok çamaşır koymadığımdan yıllardır herhangi sorunla karşılaşmadım .

ben amway leke cikarici kullaniyorum yikamadan once. suyu kaynatip toz deterjani kovaya koyup kaynar suyu bosaltiyorum ustune.hemen kopuruyor. atiyorum camasirlari icine. biraz beklettikten sonra atiyorum makinaya 30 derwcwde bile bembeyaz cikiyor.

SLM kızlar birşey sormak istiyorum. beyaz çamaşırları kar beyaz olması için ne yapabilirim yada hangi deterjanı kullamalıyım ? çok marka denedim istediğim sonucu alamıyorum yıkanınca temiz oluyor ama ben bembeyaz istiyorum kullanıpta memnun kaldıgınız bir marka veya tavsiye edeceğiniz şeyler varmı şimdiden tesekkürler :)
mutlaka kosla kullanıyorum faYDASI OLUYOR GERCEKTEN

Dene bence de .
Bim de 3 tanesi 80 kurus :)
Su an perde yikiyorum su almaya basladiginda karbonat koyuyorum bir paket .
O dugmelerinin arasi bile bembeyaz oluyor .
paketin hepsinimi koyuyorsunuz yoksa ölçüsü varmı. evde var karbonat lazım olur diye almıştım duruyor öyle hemen deneyecegim çok sağolun

paketin hepsinimi koyuyorsunuz yoksa ölçüsü varmı. evde var karbonat lazım olur diye almıştım duruyor öyle hemen deneyecegim çok sağolun

Paketin hepsini .
Bu arada atletlere falanda kullaniyorum
ama bazen aksamdam camasir suyuna basip ertesi gunu on yikamali yikiyorum .
Derecesi yuksek

Back
X