• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

siz olsanız ne yapardınız ?

• Temizlemem umrumda olmaz

OY: 5 62,5%
  • Temizlerim

OY: 1 12,5%
  • Bir buçuk ayda 150 lira verip kendim temizlikçi tutarım

OY: 2 25,0%

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .

Akhtar

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
492
526
103
merhaba hanımlar

Ben 6 dairesi olan bir apartmanda oturuyorum
Uç yıl oldu hep apartman temizliği sorun oluyor
Ben çalışıyorum diğer dairelerde ki hanımlar çalışmıyor
Kadın tutup temizletmek istemiyorlar herkes kendince temizlemeye çalışıyor
Benim karşı dairem hiç umursamıyor
Digerleri evinin önünü girişi vs alıyor
Ama artık ben bu durumdan sıkıldım
Hiç temiz değil zaten adam akıllı temizlenmiyor
Diyorum parayla yaptıralım 25 lira verip yaptıramıyorlar
Yanı benden de silmemi bekliyorlar bi kaç kez dedim ben çalışıyorum küçük bebeğim var yapamam evimi zor temizliyorum
Kendileri de güzel temizlemiyorlar ayrıca
Hele alt katta ayakkabı kokusundan geçilmiyor

Sorum şu ben temizleyemiyorum
İçimde rahat etmiyor hakka giriyorum diye
Siz olsanız ne yapardınız

Hic bir sey yapmam. Koskoca apartmani temizleyecek degilim yani. Birakirim mok gotursun

Bizim apartmana ayda 15 günde 1 bir kadın gelip dış kapının önüne kadar temizliyor. En güzeli o, neden siz yapacakmışsınız ki?

Kadin tutun kendi kapinizin onunu duvarlarini sildirin ayakkabilarida her gectiginizde dagitin tabi oncesinde uyardiginiz halde kaldirmadilarsa.

Kadin tutun kendi kapinizin onunu duvarlarini sildirin ayakkabilarida her gectiginizde dagitin tabi oncesinde uyardiginiz halde kaldirmadilarsa.

Benim oturduğum apartmanda aynı sorun var. 2 ayda 1 sıra geliyordu 20 tl. Herkes caydı. Bu cayanlar elektrik faturasını da ödemiyorlar. Hep sorun. Geçen gün eşimle konuştuk. Millete bakmadan ayda 2 kere kendim ödeyip temizleyeceğim. Ben başkasının hakkına gireceğime onlar girsin benim hakkıma napayım?

Yapanlara teklif et parayı. Benim yerime de yapın ben size parasını vereyim de. Bebeğin var ve çalışıyorsun bide merdiven mı temizlicen yok artık. Dinlenmeye fırsat bile kalmıyorken.

Back
X