Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çocuk iyi de olsa kötü de olsa yasak iyice bağlattırıyor,sevdiriyor,vazgeçirtmiyor.
Ailen tanışsa biraz oluruna bıraksa belki zamanla sende göreceksin gerçekten kötüyse. İyiyse de ailen görecek ne kadar iyi olduğunu.
TEk çare ailene bunları hissettiklerini anlatmalısın. Aksi halde daha fazla bağlanacaksın ailenden soğuyacaksın.Ailen daha da üzülecek vs. vs. Allah yardımcın olsun
Ailesin yüzünden ona önyargılı olmamaları gerektiğini, anne babaların geçmiş hatalarını evlatlarının çekmesinin adalet olmadığını falan söyle..
yapacak birşey yok..
Sana çok fazla yardmcı oabileceğimizi sanmıyorum ,ikna olurlar inşallah..
Ahh canım ya sevdiğim üzülmesin der.
Kıyamam ya sen mahvolma o üzülmesin diye. Kimse senden daha değerli değil.
Şu aralarda duygusal dönemlerimdeyim beni de mahvettin dua ettim dün gece inş hayırlısı olsun....
merhaba,
konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım. Kusura bakmayın gerçekten.
Mesele şu, ailem sevgilimin geçmişi ve aile yapısı yüzünden onunla tanışmak dahi istemiyorlar.
Özetle anlatcak olursam, sevgilimle 5 senedir tanışıyoruz ama 1 senedir beraberiz. Uzun bi tanıma evresi geçirdik. Askerliği yaptıktan sonra tanıştık. Askerlikten önce gününü gün eden, nerde akşam orda sabah içkisi fln olan birisiymiş. Kendi anlatımı ve etraftakilerin anlatımıyla böyle. Aile yapısı ise babası kaç yaşına gelmiş adam hala karı kız peşinde. Annesi babası ayrılar. Bu askerdeyken ayrılmışlar. Babasıyla hiç görüşmüyorlar. Düğünden cenazeye anca. Herneyse annesi ve kardeşleriyle kurduğu güzel bi hayatları var. Kardeşlerine babalık yapıyor. Sevgilim şuana kadar birkere ayrılık yaşamıştık, bi ozaman içmiş. Birdaha içmemiş. Ailemde insan 7sinde neyse 70inde odur. Armut dibine düşer gibi saçma laflarla karşıma çıkıyor. Erkek tarafıda bende, ailemle tanışmalarını çok istiyoruz. Aileme nasıl kabul ettirebilirim. Hani enazından bi tanışsalar. Bi muhabbet etseler tanısalar, kendileri karar verse, önyargısız yaklaşıp ona göre düşüncelerini bildirseler bana. Ne yapmalıyım bilmiyorum gerçekten. Aileme hiçbir türlü karşı gelemem. Anne baba rızası olmadan kurulan yuvadan hayır gelmeyeceğine inanıyorum. Hem onlar hemde biz mutlu olalım istiyorum.
Mesajlarınız için şimdiden teşekkürler.
Geçmişinin detayını bilemiyoruz tabii ama pek çok insan zaten gençliğinde daha serbest davranmaz mı? Bazı şeyler gençken yaşanır, artık ne heves varsa alınır, hata da yapılır, hatadan ders çıkarılır... Gün gelip iş başa düşünce zaten o eski hayat kalmaz, iş güç derdine düşülür. Ben gençken, henüz akıl bir karış havadayken yapılanlardan değil, asıl yaş kemale erdiğinde bile ısrarla yapılan hatalardan korkarım. Ve sanırım - bu konuda bir otorite değilim ama - gençliğini yaşayamamış erkeklerde sonradan sonradan farklı heveslere kapılma durumu daha çok görülüyor.
Bence önemli şu; sevdiğin adam gerçekten o dönemleri yaşamış ve kapatmış mı, yoksa sadece "ben çok değiştim, o eski adam değilim" diye hem kendini hem çevresini mi kandırmaya çalışıyor? Bunu bilmek zor, eski hayatına bir özlem varsa bu bir tehlikedir. Kimse gençliğinde hataları oldu diye ömür boyu cezalandırılmamalı ama her iki durum da mümkün olabilir.
Ailesi konusunda hiç girmiyorum, kişinin babasının hatalarıyla yargılanması kadar adaletsiz bir durum olamaz, aynı şeyleri biz de yaşadık.
Sevdiğin adamdan eminsen, aileni güzellikle ikan etmeye çalış. Kırıcı olma ama kararlı ol. Anne baba rızası tabii ki çok önemli. Ben aileme "Biz siz rıza gösterene kadar bekleyeceğiz, ister 1 gün, ister 1 yıl, ister 5 yıl, bizim için sorun değil." demiştim. Çünkü ben ne kadar iyi bir insan olduğunu, ne kadar çalışkan olduğunu, baba desteği olmamasına rağmen hayatını kurduğunu, birlikte çok mutlu olduğumuzu vs vs anlatırsam anlatayım hepsine bir kulp takıyorlardı. Önceleri "iyi insan olsun yeter" diyen ailem "iyi bir insan olabilir ama..." diye başlayan cümleler kuruyorlardı. Bir de aileler ne olursa olsun bu işin vebalinden çekiniyor. Çünkü bu adamla evlenirsen mutsuz olacağının ya da tam tersi evlenmezsen mutlu olacağının bir garantisi yok. Ailelerin seve seve izin verdiği evlilikler bile hüsranla bitebiliyor. Uzun lafın kısası; ailenin dediklerini dikkate al ama kendi kararını kendin ver, iyisiyle kötüsüyle bu hayatı yaşayacak olan sensin. Eminsen de ısrarcı ve kararlı ol, eninde sonunda kabul edeceklerdir.
merhaba,
konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım. Kusura bakmayın gerçekten.
Mesele şu, ailem sevgilimin geçmişi ve aile yapısı yüzünden onunla tanışmak dahi istemiyorlar.
Özetle anlatcak olursam, sevgilimle 5 senedir tanışıyoruz ama 1 senedir beraberiz. Uzun bi tanıma evresi geçirdik. Askerliği yaptıktan sonra tanıştık. Askerlikten önce gününü gün eden, nerde akşam orda sabah içkisi fln olan birisiymiş. Kendi anlatımı ve etraftakilerin anlatımıyla böyle. Aile yapısı ise babası kaç yaşına gelmiş adam hala karı kız peşinde. Annesi babası ayrılar. Bu askerdeyken ayrılmışlar. Babasıyla hiç görüşmüyorlar. Düğünden cenazeye anca. Herneyse annesi ve kardeşleriyle kurduğu güzel bi hayatları var. Kardeşlerine babalık yapıyor. Sevgilim şuana kadar birkere ayrılık yaşamıştık, bi ozaman içmiş. Birdaha içmemiş. Ailemde insan 7sinde neyse 70inde odur. Armut dibine düşer gibi saçma laflarla karşıma çıkıyor. Erkek tarafıda bende, ailemle tanışmalarını çok istiyoruz. Aileme nasıl kabul ettirebilirim. Hani enazından bi tanışsalar. Bi muhabbet etseler tanısalar, kendileri karar verse, önyargısız yaklaşıp ona göre düşüncelerini bildirseler bana. Ne yapmalıyım bilmiyorum gerçekten. Aileme hiçbir türlü karşı gelemem. Anne baba rızası olmadan kurulan yuvadan hayır gelmeyeceğine inanıyorum. Hem onlar hemde biz mutlu olalım istiyorum.
Mesajlarınız için şimdiden teşekkürler.