ne yapmalıyım sizce?

pozitifhatun

....
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
2.840
2.232
248
kızlar birlikte olduğum kişi ile dostça ayrıldık..arkadaşız şu an..başka bir şehirde yaşıyor.
ayrıldıktan sonra bir konuşmamızda benden tatlı istemişti.tamam sana yollayacağım ama yerken fotonu çek yolla demiştim .tamam söz sen yolla bende yllayacağım bak söz verdin dedi.bugün o tatlıyı yaptım.bir arkadaşım da bende bu tatlıyı yiyeceğini paylaşmış facede.o da görmüş beğenmiş hatta..
siz olsanız ona bu tatlıyı yollar mısınız yoksa sessiz mi kalırdınız?
yollasam yanlış anlaşıır sanki tekrar görüşmek istiyomuşum gibi olacak diye korkuyorum.
yollamasam söz vermiştin yollamadın derse mahçup olucam..
siz olsanız ne yapardınız?

salla senden ayrılmasaymış tatlısını başkası yesin oh olsun ona hatta kapak fotona koy gözüne gözüne sok.

salla senden ayrılmasaymış tatlısını başkası yesin oh olsun ona hatta kapak fotona koy gözüne gözüne sok.
harikasın ya güldürdün beni
aslında bende öyle diyorum da ayrıldıktan sonra istedi.sözün vardı niye yollamadın derse çok mahçup hissedicem..
ama şeytan yanım '' aa öylemiydi.bu aralar çok yoğunum aklımdan çıkmış ''demek geçiyo ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…