• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım sizce kızlar

Lisa00

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
66
26
8
32
Merhaba hanımlar
Benimki dert degil belki ama vicdanen bunu yapmalımiyim diye düşünüyorum. Soyle soyleyim 1yil once esim dencek insan bahanelerle evden atti kizimla beni ailemin evine birakip gitti.Sonra bosanma davasi açmış yalanlar,iftiralar neyse 1 kızım var 4 yaşında esim denen insan cok ilgili bi baba hic olmadi ayrildiktan sonra dahi çocuğun hic bi şeyiyle ilgilenmedi hasta oldugunda bile ben babasidir bilsin dedikce(kulagina tup takilcakti)azarladi tersledi engelledi heryerden.
Ayda 1 kere alıyor cocugu ondada ailesiyle vakit geciriyomus yine kendi ilgilenmiyomus.
Neyse sorum su olcak kızım kreşe baslicak gitcegi yerin bilgisini babasi olarak onada soylemelimiyim tanıdık aracılığı ile yoksa umrunda degil zaten hic ugrasmamalimiyim.Cunku oyle şeyler duyuyoruzki su zamanda yarin birgun Allah korusun bisey olsa benim haberim yok diye çıkar işin içinden .Siz olsaniz ne yapardiniz kizlar fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim

Evet olabilir allah korusun bişey olur baba olduğu aklına gelir sonra sadece sizi sorumlu tutabilir ortak tanıdığınıza söyleyin ona desin kızın bu sene kreşe gidicekmiş diye zaten böyle bir insana bu kadar bilgi yeter çok düşünüyorsa gitceği yerin bilgisinide öğrenir.

Valla bilemedim nedesem diye,ben haber vermezdim böyle bi insana. Saglik sorununda bile yaptigi hareketten sonra.
Sizde haklisiniz bisey olsa baba oldugu aklina gelir,haber vericeksenizde 1ay gittiginde kimde kaliyosa ona haber verin zaten babasi ilgilenmiyomus.
Eger kresi haber verdiginizdede para istiyor diye düsünebilir gibi geldi bana

Bence sen yinede söyle bir şey olursa haberim yoktu diyip seni suçlayamaz.

Eşine söyle, ama kreşte de not düşün sizin haberiniz olmadan babaya teslim edilmemeli kızınız.

Söyleyin bence. Çünkü ilerde olumsuz bişey yaşarsanız elinde koz olmasın. Bir de nasıl olsa bir şekilde duyar en iyisi sizden duyması.

Merhaba hanımlar
Benimki dert degil belki ama vicdanen bunu yapmalımiyim diye düşünüyorum. Soyle soyleyim 1yil once esim dencek insan bahanelerle evden atti kizimla beni ailemin evine birakip gitti.Sonra bosanma davasi açmış yalanlar,iftiralar neyse 1 kızım var 4 yaşında esim denen insan cok ilgili bi baba hic olmadi ayrildiktan sonra dahi çocuğun hic bi şeyiyle ilgilenmedi hasta oldugunda bile ben babasidir bilsin dedikce(kulagina tup takilcakti)azarladi tersledi engelledi heryerden.
Ayda 1 kere alıyor cocugu ondada ailesiyle vakit geciriyomus yine kendi ilgilenmiyomus.
Neyse sorum su olcak kızım kreşe baslicak gitcegi yerin bilgisini babasi olarak onada soylemelimiyim tanıdık aracılığı ile yoksa umrunda degil zaten hic ugrasmamalimiyim.Cunku oyle şeyler duyuyoruzki su zamanda yarin birgun Allah korusun bisey olsa benim haberim yok diye çıkar işin içinden .Siz olsaniz ne yapardiniz kizlar fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim
Söylemezdim. Böyle yaptıkça çocuğun değersiz hissettiğini düşünüyorum. Kurumla da iletişime geçerim kesinlikle habersiz verilmesin ve gorusturulmesin derim

Back