- 3 Haziran 2023
- 925
- 217
- 31
-
- Konu Sahibi narintanyeri
Tamamdır aç karnına sabah erkenden giderim içim rahatladıÖyle durumlarda 4. gün gelin diyorlar. Sabah gidin, bazısı aç karnına bakılıyor. Bilginiz olsun.
Bende tedirgin oldum çok teşekkür ederimBence pazartesi 4.gün gidin bir şey olmaz.
Zaten test için 3. gün gel, mecbur kalınırsa 2 veya 4'te de gelebilirsin derler. İçiniz rahat olsun.Tamamdır aç karnına sabah erkenden giderim içim rahatladı
Ben mecburen 4. günü gittim hiç bir problem olmadı çok şükür embriyom da oluştu bol şanslarMerhabalar 3 yıldır evliyim çocuğum olmuyor geçen doktor benden adetin 2 yada 3 ncü günü gel hormon testleri alincak dedi ve benim adetimin 2 ve 3 günü cumartesi pazara denk geldi bir dahaki ayı mı beklemem gerekiyor sizce yoksa 4 ncü günü sabah erkenden gitsem versem olur mu sizce bu süreç le ilgili bı fikrim yok ve daha beklemek istemiyorum
Normalde yarın olmam gerekiyordu ama bugün oldumAdetinizin ilk günü neden gitmediniz
Çok sevindim tatlım rabbim hayirlisiyla evladını kucağına al inşallahBen mecburen 4. günü gittim hiç bir problem olmadı çok şükür embriyom da oluştu bol şanslar
Anladım bir sebebi var mı diye sormak istedim çünkü ben 1. Günü gittim ve kötü değerler çıktı eğer bir sebebi var ise 2. Gün gideyim diye dusunmustumNormalde yarın olmam gerekiyordu ama bugün oldum
Anladım bende oluyor böyle 1 ile 3 gün arası erken yada geç olduğum için erken gittim bazı doktorlar imzalı kağıt veriyor gel adetimde kanını ver diye öyle olur diye gittim bu dokgoe yapamdiAnladım bir sebebi var mı diye sormak istedim çünkü ben 1. Günü gittim ve kötü değerler çıktı eğer bir sebebi var ise 2. Gün gideyim diye dusunmustum
Bugün saat kaçta aktif kırmızı kanamanız başladı?Normalde yarın olmam gerekiyordu ama bugün oldum
çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bol şanslarÇok sevindim tatlım rabbim hayirlisiyla evladını kucağına al inşallah
Ben çok fark edeceğini zannetmiyorum bir günden benimde öyle oldu ben bugün 3. Günü demiştim zaten kimse sorgulamadıMerhabalar 3 yıldır evliyim çocuğum olmuyor geçen doktor benden adetin 2 yada 3 ncü günü gel hormon testleri alincak dedi ve benim adetimin 2 ve 3 günü cumartesi pazara denk geldi bir dahaki ayı mı beklemem gerekiyor sizce yoksa 4 ncü günü sabah erkenden gitsem versem olur mu sizce bu süreç le ilgili bı fikrim yok ve daha beklemek istemiyorum
Tam olarak aktif değilde 2 kere lekeleme şeklinde kahve rengi geldi oda öğle saatlerinde oldu daha hala olmadı tam olarak kanama yarın başlarBugün saat kaçta aktif kırmızı kanamanız başladı?
Teşekkür ederim canım böyle bebiş olmayınca herşey tam gününde saatinde olmayınca yalnis sonuçlar olacak diye tedirgin oluyorumBen çok fark edeceğini zannetmiyorum bir günden benimde öyle oldu ben bugün 3. Günü demiştim zaten kimse sorgulamadı