Ne yapmalıyım sizce bilgisi olan

narintanyeri

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
925
217
31
Merhabalar 3 yıldır evliyim çocuğum olmuyor geçen doktor benden adetin 2 yada 3 ncü günü gel hormon testleri alincak dedi ve benim adetimin 2 ve 3 günü cumartesi pazara denk geldi bir dahaki ayı mı beklemem gerekiyor sizce yoksa 4 ncü günü sabah erkenden gitsem versem olur mu sizce bu süreç le ilgili bı fikrim yok ve daha beklemek istemiyorum

Öyle durumlarda 4. gün gelin diyorlar. Sabah gidin, bazısı aç karnına bakılıyor. Bilginiz olsun.

Ben mecburen 4. günü gittim hiç bir problem olmadı çok şükür embriyom da oluştu bol şanslar

Anladım bir sebebi var mı diye sormak istedim çünkü ben 1. Günü gittim ve kötü değerler çıktı eğer bir sebebi var ise 2. Gün gideyim diye dusunmustum
Anladım bende oluyor böyle 1 ile 3 gün arası erken yada geç olduğum için erken gittim bazı doktorlar imzalı kağıt veriyor gel adetimde kanını ver diye öyle olur diye gittim bu dokgoe yapamdi

Ben çok fark edeceğini zannetmiyorum bir günden benimde öyle oldu ben bugün 3. Günü demiştim zaten kimse sorgulamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…