• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ne yapmalıyım??? (resimli)

sevdankara

<Canımsın Oğlumm>
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
826
4
46
Ankara
Selam kızlar,

sizlerin deneyiminize ve fikirlerinize ihtiyacım var.(acil, çünkü haftasonu boyayacağım saçımı)

şuanda benim saçlarım koyu kumral yani baya bi koyu kahve ben biraz daha açık kahve tonlarında istiyorum koyu karamel gibi mesela.
bunun için ne renk boya ile boyamalıyım???

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

images

bu arada şuanki saç rengimde bu. :79:

Son düzenleme:
palette delux altın karameli tavsiye ederim yada bronz kahve altın karameli ben boyadım çok canlı bir renk ve hemen akmıyor

palette delux altın karameli tavsiye ederim yada bronz kahve altın karameli ben boyadım çok canlı bir renk ve hemen akmıyor

cevabın için tşk ederim:71:

bundan 3 ay önce ,parfümericinin önerisi ile ,altın dore sarı ile koyu dore sarıyı karıştırmıştım bronz kahve tonunu elde etmek için fakat resmen turuncu olmuştu saçlarım:1:
şuanki haline döndürmek için kaç kez boyadım.
böyle olacak yine diye çok orkuyorum ve bu yüzden sizlerin fikirlerini almak istedim.
sizin boyamadan önceki saçınız ne renkti?:26:

Saçının rengi koyu daha açık tonlara geçmek istiyorsun önce herhangi bir markanın açıcısı ile saçını açman lazım üstüne güzel bir ton istiyorsun onun içinde koleston terracota önerebilirim güzel bir renk.

cnm kendi saç renginseee her renk güzel tutar..ama boya varsa açtırman lasımm..
ben küllü sarı yapıyorum sarı ile alakasız oluyorrr karamel gibi oluyorrr..
ki bu resim gun ışıgındaki hali akşamları daha koyu cnmm...ben çnce külü kumral yaptım sonra küllü koyu sarı en sonda bu renk küllü sarıı..

Son düzenleme:
cevabın için tşk ederim:71:

bundan 3 ay önce ,parfümericinin önerisi ile ,altın dore sarı ile koyu dore sarıyı karıştırmıştım bronz kahve tonunu elde etmek için fakat resmen turuncu olmuştu saçlarım:1:
şuanki haline döndürmek için kaç kez boyadım.
böyle olacak yine diye çok orkuyorum ve bu yüzden sizlerin fikirlerini almak istedim.
sizin boyamadan önceki saçınız ne renkti?:26:

ben yıllarca sıcak çikolata rengini kullandım fakat sıkıldım bu sene önce kuaföre boyattım açtırmadan karamele ama koyu karamel oldu haliyle açılmayınca :1: sonra bende kendim üzerine altın karameli boyadım süper oldu hatta kuaförde boyattığımdan daha güzel bir renk oldu ve kalıcı oldu çevremdeki herkes hangi kuaföre yaptırdın diye sordular şimdide üzerine açık karameli yapıcam ama favorim altın karamel :21: öyle turuncu olmadı çok hoş oluyor

Kızlar cevaplarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim.

Öncelikle açıcı saçı yıprattığı için açıcı kullanmak istemiyorum, açıcı kullanmadan istediğim rengi elde edemem mi???
Saçım da doğal rengi değil maalesef boya var üzerinde.

2Q==

buda istediğim saç rengi.

yardımlarınızı bekliyorum:18::18::18:

Saçının rengi koyu daha açık tonlara geçmek istiyorsun önce herhangi bir markanın açıcısı ile saçını açman lazım üstüne güzel bir ton istiyorsun onun içinde koleston terracota önerebilirim güzel bir renk.
Ya ben de terakota aldım ama koyu olur diye boyayamıyorum. Saçlarım ora kumral boyalı nasıl olur sizce?

Back