- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 30
-
- Konu Sahibi ankarali_94
Evet onu söyledim ben görüşmem onlarla görüşürsem yine kötü olur sen istiyosan git dedim o da bende istemiyorum gitmeyi dedi onlar dinlemiyorlar işte önceki gibi tekrar yaparlarsa daha kötü şeyler olurEşinde biter her şey. Eşini karşına alıp konuşacaksın. Sen görüş, ama ben görüşmem, evime de giremezler diyeceksin. Eşin kabul ederse ne ala. Etmezse size yine kavgalı günler görünüyor
Teşekkür ederim eşim konuşmak istemiyo ama ben yine önceki gibi bi olay çıkarırlarsa yine n9lcak diye düşünmüyorum da değil hayirlisiolsun inşallah..Merhaba gunaydin. ..benim görümcem de bu tarz olmasa da beni istemedigini belirten hallerde bulundu ...inanır misiniz evlerimizin arası 100 metre falan...esime kesin rest çektim ben de sen de konusmuyoruz diye ..Eşim zaten tek gorusemez kimbilir neler olur...yani sen konuş ben yokum demeyin önce sizi saymayi yoksa kardeşin kardes olmadığını görsünler. ..Birlik hareket edin yani ...sevgiler size
Bundan önce de konuşmamıştık ilk basta yine aramiyolardi sonradan aramaya başladılar eşim acmiyodu telefonları eve geldiler mahallede olay çıkardılar filan şimdi aramayıp aramayıp tekrar aramaya basladilar yine aynı şeyi yapacakları konusundan endişem var bunu yaşamak istemiyorum yaniayrılık fikri neden bu olaylar yüzünden mi
O zaman da başta aramiyolardi sonra aramaya başladılar eşim acmiyodu evi bastılar mahalleyi birbirine kattılar filan yine aynı şeyi yaşamaktan endişe ediyorum çünkü o olaydan önceki durum yaşanmaya başladı gerçekten de bi daha böyle durum yaşarsam polise şikayetçi olmak daha mantıklı sanirimYa ben anlamadım, eşiniz zaten görüşmek istemiyor, sizi de zorlamıyor görüşelim diye, o zaman neyi bu kadar dert edip, karalar bağlıyorsunuz ve sevdiğiniz halde boşanmayı filan düşünüyorsunuz? Kusura bakmayın da azıcık saçmalıyorsunuz, bir silkelenin kendinize gelin. Kötü şeyler yaşamışsınız, yakınınıza taşınırlarsa yeniden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsunuz, bu kısım anlaşılır ama mesafeyi korumak için en iyi şarta, eşinizle aynı kafadan olma durumuna sahipsiniz. Birbirinize daha çok kenetlenmek varken, ayrılık lafları filan saçmalık. Önceki gibi olay çıkarmaları için görüşüyor olmanız gerekiyor değil mi? Kapınıza dayanıp arıza çıkaracak kadar yüzsüzlerse polisi ararsınız. Yok eşim görüşsün, ne de olsa ailesidir kafasını da bir kenara bırakın lütfen. Ailenize zarar veren, kötü, iftiracı insanlardan helallik almasına gerek yok eşinizin. Anne baba dediğin evladına zarar vermez çünkü. Bunlar henüz anne baba olma sıfatına erişememişler.
Öncesinde de gorusmedigimizde olay çıkarmışlardı yine aynısı olmaya başladı yani başta aramiyolar sonra bi isleri düşünce ard arda eşimi aramaları basliyo eşimde açmayınca evi basip mahalleyi birbirine katmışlardı o olayları tekrar yaşamak istemiyorum sanırıme zaten görüşmüyormuşsunuz. eşin görüşelim filan mı dedi neden başa döndün ki?
e ne yapabilirsiniz ki? görüşecek haliniz yok.Öncesinde de gorusmedigimizde olay çıkarmışlardı yine aynısı olmaya başladı yani başta aramiyolar sonra bi isleri düşünce ard arda eşimi aramaları basliyo eşimde açmayınca evi basip mahalleyi birbirine katmışlardı o olayları tekrar yaşamak istemiyorum sanırım
anladım bnce eşinizle açıkça güzelce konuşun.. sizi dinleyecek gibi geldi bana çok görüşmez görüşse bile nadir olur bncrBundan önce de konuşmamıştık ilk basta yine aramiyolardi sonradan aramaya başladılar eşim acmiyodu telefonları eve geldiler mahallede olay çıkardılar filan şimdi aramayıp aramayıp tekrar aramaya basladilar yine aynı şeyi yapacakları konusundan endişem var bunu yaşamak istemiyorum yani
Evet taşınsın zaten buna bişey yapamam ama o önceki çıkan rezilligin fragmanını yaşıyor gibiyim umarım bu olayı tekrar yaşatmazlarDert etmeyin
Tayini çıkan abla taşınacak olan o
Kv ablaya gelecek de size de gelip rezillik çıkaracak da vs
Boş verin o zaman olursa düşünürsünüz
Eltimi en son 9 yıl önce gördüm evlerimizin arası 10 dakika
Tartışmadık küsmedik aramızda bir laf söz geçmedi
Arkamızdan birileri konuşmuşsa bilemem de hiç umrum değil
Yakın olmak görüşmeyi gerektirmez
Canınızı sıkıp üzülmeyin