Ne yapmalıyım lütfen fikir verin...

ankarali_94

Anı yaşa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
1.283
643
30
Merhabalar konum uzun oldu belki icimi dökmek belki fikir almak ama kimseye anlatamıyorum en azindan buraya icimi dökmek istedim
Konu eşimin ailesi ..
Eşimin ailesiyle aramız iyi değil önceden yaşadığımız küçük olaylardan ve son yaptıkları olay ağır geldi .
o olay sırasında eşime ve bana edilen hakaretlerden oğluma edilen beddualardan sonra konuşmama kararı almıştık. Bu süre nerdeyse 7 ayı buluyor. Bu süre zarfında hiç konuşmadık ablası bi kaç mesaj attı eşime tabi bu mesajlar eşimi suçlayıcı mesajlar olduğu için onunla da konuşmadı benide zaten annesi babası dahil hiç aramadılar.
Ta ki bu güne kadar ablası başka şehirde yaşıyordu buraya eşinin tayini çıkmış eşimi aramaya başladı eşim başlarda acmadi sonra açtığında da bizim oraya tayinimiz çıktı sizin orda kiralar nasıl vs sormaya başladi. Beni kaale almiyo tabi yokmusum gibi davranıyo.yigenimi özledim resmini at filan diyo eşime.(Bu arada 9 aylik oğlum var hiç yakindab görmedi sadece resmini gördü ne doğumuma ne de hayırlı olsuna gelmemisti)..
Şimdi annesigil devamlı esımin ablasına gidiyorlardı kalmaya filan.bide bizim buraya taşınırlarsa hiç bişey olmamış gibi gelip laf sokmaya devam edecekler burdan çıkmayacaklar.
Ben eşime diyorum sen konuşacaksan konuş ama ne olur beni zorlama diye ancak eşimde onlara çok kırgınım diyip uzak duruyodu.
ben birdaha onlarla yanyana gelemem onlar yüzünden hastahanelik oldum(son olayda sinirden ve o an içine attigimdan tansiyonum çıkmıştı doktor baktı kalp ritminde bozukluk ve yüksek tansiyon görünce sen neden böyle oldun diye sormuştu bende esımin ailesinden dolayı demiştim, oda bana sonucu verdi bunu onlara goster bakın ölümden döndüm diye soyle demisti iğneyle düzelebildim)
onlar yüzünden millete rezil olduk. ablası evlendigimizde bana o.. demisligi var onu bile unuttum ozamanlar . Dogumdan sonra yaptiklarindan ötürü en kücuk bi hakkim var ise helal etmiyorum demistim. Onlarda var ise etmesin dedim ne dügunume geldiler ne de b en ufak bisey almadilar herşeyi kendimiz yaptık hala borç ödüyoruz dogalgazsiz elektriksiz kaldigimız günlerde oldu.eşime destek bile olmadilar
Sevgide bir haktir ya onu bile gostermediler bana o yüzden bana hakları olduğunu düşünmüyorum.
Birgün yine karşılaşacağız yine rezil edecekler yine laf üstüne laf ben yanyana bile gelmek istemiyorum yapamam kendimi kötü hissediyorum babasinin üzerime herkesin icinde dövecek gibi yürüdüğünü ,annesinin ogluma ettigi bedduayi unutamiyorum.
eşime de üzüluyorum benimle evlendiği için böyle oldu. Ailesinden helallik alsın istiyorum sonuçta annesi babası ona hakları çok . Ama ben olmadan.
Çünkü affedemem artık. Esiminde bu vebalin altına girmesini istemiyorum onu seviyorum ancak eşimden ayrılma fikri bile var bu aralar Ne onu yormak istiyorm ne kendimi... Ne yapmalıyım bilmiyorum...

Son düzenleme:
Eşinde biter her şey. Eşini karşına alıp konuşacaksın. Sen görüş, ama ben görüşmem, evime de giremezler diyeceksin. Eşin kabul ederse ne ala. Etmezse size yine kavgalı günler görünüyor:KK43::KK43:

Merhaba gunaydin. ..benim görümcem de bu tarz olmasa da beni istemedigini belirten hallerde bulundu ...inanır misiniz evlerimizin arası 100 metre falan...esime kesin rest çektim ben de sen de konusmuyoruz diye ..Eşim zaten tek gorusemez kimbilir neler olur...yani sen konuş ben yokum demeyin önce sizi saymayi yoksa kardeşin kardes olmadığını görsünler. ..Birlik hareket edin yani ...sevgiler size

Eşinde biter her şey. Eşini karşına alıp konuşacaksın. Sen görüş, ama ben görüşmem, evime de giremezler diyeceksin. Eşin kabul ederse ne ala. Etmezse size yine kavgalı günler görünüyor:KK43::KK43:
Evet onu söyledim ben görüşmem onlarla görüşürsem yine kötü olur sen istiyosan git dedim o da bende istemiyorum gitmeyi dedi onlar dinlemiyorlar işte önceki gibi tekrar yaparlarsa daha kötü şeyler olur

Merhaba gunaydin. ..benim görümcem de bu tarz olmasa da beni istemedigini belirten hallerde bulundu ...inanır misiniz evlerimizin arası 100 metre falan...esime kesin rest çektim ben de sen de konusmuyoruz diye ..Eşim zaten tek gorusemez kimbilir neler olur...yani sen konuş ben yokum demeyin önce sizi saymayi yoksa kardeşin kardes olmadığını görsünler. ..Birlik hareket edin yani ...sevgiler size
Teşekkür ederim eşim konuşmak istemiyo ama ben yine önceki gibi bi olay çıkarırlarsa yine n9lcak diye düşünmüyorum da değil hayirlisiolsun inşallah..

Ya ben anlamadım, eşiniz zaten görüşmek istemiyor, sizi de zorlamıyor görüşelim diye, o zaman neyi bu kadar dert edip, karalar bağlıyorsunuz ve sevdiğiniz halde boşanmayı filan düşünüyorsunuz? Kusura bakmayın da azıcık saçmalıyorsunuz, bir silkelenin kendinize gelin. Kötü şeyler yaşamışsınız, yakınınıza taşınırlarsa yeniden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsunuz, bu kısım anlaşılır ama mesafeyi korumak için en iyi şarta, eşinizle aynı kafadan olma durumuna sahipsiniz. Birbirinize daha çok kenetlenmek varken, ayrılık lafları filan saçmalık. Önceki gibi olay çıkarmaları için görüşüyor olmanız gerekiyor değil mi? Kapınıza dayanıp arıza çıkaracak kadar yüzsüzlerse polisi ararsınız. Yok eşim görüşsün, ne de olsa ailesidir kafasını da bir kenara bırakın lütfen. Ailenize zarar veren, kötü, iftiracı insanlardan helallik almasına gerek yok eşinizin. Anne baba dediğin evladına zarar vermez çünkü. Bunlar henüz anne baba olma sıfatına erişememişler.

Zaten gorusmuyormussunuz. Ayni sehirde olmak bir sey degistirmez ki koskoca sehre sigarsiniz elbet ne onun sizden haberi olur ne de sizin ondan haberiniz olur. Esiniz gitsin gorussun napiyorsa yapsin,siz gorusmeyin

ayrılık fikri neden bu olaylar yüzünden mi
Bundan önce de konuşmamıştık ilk basta yine aramiyolardi sonradan aramaya başladılar eşim acmiyodu telefonları eve geldiler mahallede olay çıkardılar filan şimdi aramayıp aramayıp tekrar aramaya basladilar yine aynı şeyi yapacakları konusundan endişem var bunu yaşamak istemiyorum yani

Ya ben anlamadım, eşiniz zaten görüşmek istemiyor, sizi de zorlamıyor görüşelim diye, o zaman neyi bu kadar dert edip, karalar bağlıyorsunuz ve sevdiğiniz halde boşanmayı filan düşünüyorsunuz? Kusura bakmayın da azıcık saçmalıyorsunuz, bir silkelenin kendinize gelin. Kötü şeyler yaşamışsınız, yakınınıza taşınırlarsa yeniden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsunuz, bu kısım anlaşılır ama mesafeyi korumak için en iyi şarta, eşinizle aynı kafadan olma durumuna sahipsiniz. Birbirinize daha çok kenetlenmek varken, ayrılık lafları filan saçmalık. Önceki gibi olay çıkarmaları için görüşüyor olmanız gerekiyor değil mi? Kapınıza dayanıp arıza çıkaracak kadar yüzsüzlerse polisi ararsınız. Yok eşim görüşsün, ne de olsa ailesidir kafasını da bir kenara bırakın lütfen. Ailenize zarar veren, kötü, iftiracı insanlardan helallik almasına gerek yok eşinizin. Anne baba dediğin evladına zarar vermez çünkü. Bunlar henüz anne baba olma sıfatına erişememişler.
O zaman da başta aramiyolardi sonra aramaya başladılar eşim acmiyodu evi bastılar mahalleyi birbirine kattılar filan yine aynı şeyi yaşamaktan endişe ediyorum çünkü o olaydan önceki durum yaşanmaya başladı gerçekten de bi daha böyle durum yaşarsam polise şikayetçi olmak daha mantıklı sanirim

e zaten görüşmüyormuşsunuz. eşin görüşelim filan mı dedi neden başa döndün ki?
Öncesinde de gorusmedigimizde olay çıkarmışlardı yine aynısı olmaya başladı yani başta aramiyolar sonra bi isleri düşünce ard arda eşimi aramaları basliyo eşimde açmayınca evi basip mahalleyi birbirine katmışlardı o olayları tekrar yaşamak istemiyorum sanırım

Öncesinde de gorusmedigimizde olay çıkarmışlardı yine aynısı olmaya başladı yani başta aramiyolar sonra bi isleri düşünce ard arda eşimi aramaları basliyo eşimde açmayınca evi basip mahalleyi birbirine katmışlardı o olayları tekrar yaşamak istemiyorum sanırım
e ne yapabilirsiniz ki? görüşecek haliniz yok.

Bundan önce de konuşmamıştık ilk basta yine aramiyolardi sonradan aramaya başladılar eşim acmiyodu telefonları eve geldiler mahallede olay çıkardılar filan şimdi aramayıp aramayıp tekrar aramaya basladilar yine aynı şeyi yapacakları konusundan endişem var bunu yaşamak istemiyorum yani
anladım bnce eşinizle açıkça güzelce konuşun.. sizi dinleyecek gibi geldi bana çok görüşmez görüşse bile nadir olur bncr

Dert etmeyin

Tayini çıkan abla taşınacak olan o

Kv ablaya gelecek de size de gelip rezillik çıkaracak da vs

Boş verin o zaman olursa düşünürsünüz

Eltimi en son 9 yıl önce gördüm evlerimizin arası 10 dakika

Tartışmadık küsmedik aramızda bir laf söz geçmedi

Arkamızdan birileri konuşmuşsa bilemem de hiç umrum değil

Yakın olmak görüşmeyi gerektirmez

Canınızı sıkıp üzülmeyin

Dert etmeyin

Tayini çıkan abla taşınacak olan o

Kv ablaya gelecek de size de gelip rezillik çıkaracak da vs

Boş verin o zaman olursa düşünürsünüz

Eltimi en son 9 yıl önce gördüm evlerimizin arası 10 dakika

Tartışmadık küsmedik aramızda bir laf söz geçmedi

Arkamızdan birileri konuşmuşsa bilemem de hiç umrum değil

Yakın olmak görüşmeyi gerektirmez

Canınızı sıkıp üzülmeyin
Evet taşınsın zaten buna bişey yapamam ama o önceki çıkan rezilligin fragmanını yaşıyor gibiyim umarım bu olayı tekrar yaşatmazlar

X