Geçmiş olsun. Benimde sorun kalple alakali çıktı ve tedavi yok bu süreçte. Doğumda kardiyolog servisi yoğun bakımı olmaloymis benm için vs. Ama tek doktorla kalmadık sonuçta hem kendi sağlığımız hem bebeklerimiz var. Yarın 4. Başka doktora gitcez tavsiyem tek doktorla kalma sonrasında duruma göre bi yol cizersinCuma gunu gozumun onunde ucusan cisimler icin goz dr gittim. RetinaDa delik cikti lazerle tedavi edilmesi lazim yoksa korluk olur dedi ama 10 haftalik gebeyim. Ya bebegime zararri olursa ben ne yaparim.ayni seyi yasayan var mi bana yardim edin. Ben dr hamile oldugumu soyleyince haftaya hocama gorunelim dedi. Ya hoca tedavi sart derse.
Sali gunu goz dr tekrar gidecegim eger ameliyat derse jinekologuma soeacagim. Annelik cok farkli bir duyguymus kendimden oncce onu dusunur oldumkullanilan tedaviler ilk uç ayda daha zararli galiba
çocugun gozleri saglikli bi anneye ihtiyaci var,bence doktorlari dinle ne derlerse onu yap .. jnekologunada sor tabi
Öncelikle geçmiş olsun allah acil şifalar versin.bende de bazen siyah noktalar yada beyaz noktalar ucusuyo ben tansiyon düşüklüğüne bağlamıştim.ama 2 ay önce göz doktoruna gitmistim ama bu dediğim sikayetten degil di.dediginiz retina yirtikligi olsa muayenede görünürdü dimi göz arkasına filan bakıldı cunkuCuma gunu gozumun onunde ucusan cisimler icin goz dr gittim. RetinaDa delik cikti lazerle tedavi edilmesi lazim yoksa korluk olur dedi ama 10 haftalik gebeyim. Ya bebegime zararri olursa ben ne yaparim.ayni seyi yasayan var mi bana yardim edin. Ben dr hamile oldugumu soyleyince haftaya hocama gorunelim dedi. Ya hoca tedavi sart derse.
Goz arkasi muayenesinde cikardi canim. Benimde goz arkasina ilacla bakildi o zaman cikti. Dra goz onunde ucusan noktalar icin gitmistim bende tansiyon dusuklugu der diyordum ama retina rahatsizligi cikti. Acil mudahale gerekiyormus hamile oldugum icin simdilik beklemedeyimÖncelikle geçmiş olsun allah acil şifalar versin.bende de bazen siyah noktalar yada beyaz noktalar ucusuyo ben tansiyon düşüklüğüne bağlamıştim.ama 2 ay önce göz doktoruna gitmistim ama bu dediğim sikayetten degil di.dediginiz retina yirtikligi olsa muayenede görünürdü dimi göz arkasına filan bakıldı cunku
Cuma gunu gozumun onunde ucusan cisimler icin goz dr gittim. RetinaDa delik cikti lazerle tedavi edilmesi lazim yoksa korluk olur dedi ama 10 haftalik gebeyim. Ya bebegime zararri olursa ben ne yaparim.ayni seyi yasayan var mi bana yardim edin. Ben dr hamile oldugumu soyleyince haftaya hocama gorunelim dedi. Ya hoca tedavi sart derse.
Ama benim göz arkasına ilaçla bakilmadi acaba ilaclidami cikarkiGoz arkasi muayenesinde cikardi canim. Benimde goz arkasina ilacla bakildi o zaman cikti. Dra goz onunde ucusan noktalar icin gitmistim bende tansiyon dusuklugu der diyordum ama retina rahatsizligi cikti. Acil mudahale gerekiyormus hamile oldugum icin simdilik beklemedeyim
Gozbebegini buyuten damladan yapilmisti canim.Ama benim göz arkasına ilaçla bakilmadi acaba ilaclidami cikarki
Ay yok bana ondan yapilmadi. Dediğim ucusmalar her zaman olmasa da ara ara oluyor olmadı bi goruneyim bende.allah sanada acil şifa versin insallahGozbebegini buyuten damladan yapilmisti canim.
Bugun uc dr muayene oldum ucude lazer dediler. Bebege zarari olmazmis. Bende lazer yaptirdim. Su anda gozumde agri var ins bebegime bir sey olmaz ve iyi olurum. Malum bebeginde saglikli bir anneye ihtiyaci varAy yok bana ondan yapilmadi. Dediğim ucusmalar her zaman olmasa da ara ara oluyor olmadı bi goruneyim bende.allah sanada acil şifa versin insallah
Çok geçmiş olsun 3 doktorda ayni şeyi söylediyse yapacak birşey yok inşallah iyi gelirde sizde iyi olursunuz bebeginizde zarar görmemiştir Allahın izniyle doktorlara da güvenmek lazim mecburBugun uc dr muayene oldum ucude lazer dediler. Bebege zarari olmazmis. Bende lazer yaptirdim. Su anda gozumde agri var ins bebegime bir sey olmaz ve iyi olurum. Malum bebeginde saglikli bir anneye ihtiyaci var
Uçuşan cisimler geçtimiCuma gunu gozumun onunde ucusan cisimler icin goz dr gittim. RetinaDa delik cikti lazerle tedavi edilmesi lazim yoksa korluk olur dedi ama 10 haftalik gebeyim. Ya bebegime zararri olursa ben ne yaparim.ayni seyi yasayan var mi bana yardim edin. Ben dr hamile oldugumu soyleyince haftaya hocama gorunelim dedi. Ya hoca tedavi sart derse.