kızlar ben çalışan bayan olduğum için 2 yıldan beri kızıma annem bakıyor iyide bakıyorda dün kızımın yüzü yanmış geçenlerde burnunun üstü yanmıştı şimdide gene burun bölgesi ve annem bana söylemedi ben işten çıktığımda rastgele gittiğimde gördüm hemen hastaneye götürdüm 2. derece yanık varmış ve derin doktor merhem verdi ama iz kalıp kalmıcana garanti vermedi plastik cerrahına götürün dedi çok korkuyorum iz kalıcak die tecrübesi olan varsa yazsın lütfen ne yapmalıyım mirmirmirmirsenağlama
slm canım o bölümleride okuyayım ama çok korkuyorum işala bişi olmaz kız çocuğu sonuçta içim içimi yiyo akşamdan beri suratına bakıp ağlıorum senağlama
bence bir plastik cerraha götürün. hiç belli olmaz. kalabilirde....
yalnız ikide bir kızınızın yanmasıda ilginç. nasıl oluyor ki bu.. bir gün yanık olurda diğer gün düşme ,yaralanma .hadi neysede. böyle devamlı yanma neden....
canım annemlerde doğalgaz yok benim evimde var ama annem bende bakmıyor kendi evine alıştığı içinçocuk ilk düştüğünde sobanın kapağna çarpmıştı o geçti ama kızarık iz kaldı şimdide sobanın kovasını annen taşırken oda arkasından gelmiş merdivenden düşmüş annem önünde olunca kovaya çarpmış ilk yıl böle bişi yaşanmadı bu yıl nedense söyle kabullenemiorum ama annem sonuçta bişi de diyemiyorum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?