Merhaba Meltem Hanım.. Sİze danışmam gereken birkaç şey olucak.
gece yatağa girdiğimde ve sabahları bacaklarımda dayanılmayacak şiddette ağrılarım oluyor.hareket ettirdiğimde veya bacaklarımı kastığımda ağrıyı azaltabiliyorum. ayrıca gün içinde heran bacaklarımı sallıyorum ve korkunç derecede titreme oluyor bacaklarımda. acaba huzursuz bacak sendromu yaşıyor olabilirmiyim bu durum psikolojikmidir nereye danışmam gerektiğni bilmiyorum..
uyku sorunum da var. sabahları uyanmak işkence gibi geliyor bana.. çok sinirli ve yorgun uyanıyorum. öğlenlere kadar uyumama rağmen gün içinde tekrar uyuma ihtiyacı duyuyorum.
bunlarla alakasız ama bir diğer sorunum da aşırı derecede kıskanç ve takıntılı olmam.. bunun en büyük nedeninin de ebeveynleri tarafından fazla ilgi ve sevgi görmeyen, aşağılanan çocukların kendine güveni olmayan ve değersiz hisseden kişilik yapısına sahip olması olduğnu duymuştum.. bana çok mantıklı geldi. sizce bunu naasıl atlatabilirim.
biraz fazla oldu kusura bakmayın ama son bişey daha sormak istiyorum. bunu adlandırmak benim için çok güç. nasıl anlatsam bilmiyorum. bazen gidip gelmeler yaşıyorum. beynim saniyelik gidip geliyor. ya da duruyor mu desem bilmiyorum.. sarsılıyorum ben nerdeyim ben kimim diyorum.beynim mi uyuşuyor başımmı dönüyor anlamıyorum. aynaya bakıyorum. kendime çok yabancı geliyorum. daha sonra yavaş yavaş kendime geliyorum..
ayrıca geçen sene bana psikolog tarafından depresyon teşhisi konmuştu. tedaviyi ve antidepresanları birden kafama göre bırakmıştım. şuan kullandığım ilaç ve aldığım bir yardım yok.belki vereceğiniz cevapta bunun yardımı olabilir diye ekledim..
nereye başvurmam napmam konusunda umarım bana yardım edebilirsiniz Meltem Hanım. şimdiden çok teşekkürler....