Merhaba kızlar ben 18 yaşındayım.güzel bi ailem güzel bi hayatım var.fakat bi sorunum var yıllardır kurtulamıyorum.Benim karşı cinsle iletişimim hiç iyi değil.bu yaşıma kadar hiç doğru düzgün sevgilim olmadı ve bunun tek suçlusu benim.çirkin yada beğenilmeyen birimiyim? hayır kesinlikle değilim.bi çok teklif alıyorum fakat hepsine direkt hayır cevabını veriyorum.çünkü karşı cinsle yüzyüze konuşma problemim var.yüzlerine bakıp konuşamıyorum.çok utanıyorum.hep kaçmak zorunda kalıyorum.sanki yüzümde bişey varmış gibi hiç rahat olamıyorum.çantamda sürekli ayna var.10 dakikada bir çıkartıp bakıyorum acaba yüzümde bişey mi var diye.aynamı cebimde bile taşıyorum o kadar takıntılıyım.karanlık bi ortamda konuşabiliyorum yada gece karanlığında konuşabiliyorum.bambaşka biri oluyorum.çok rahat,neşeli bi şekilde konuşuyorum.ama gündüz yapamıyorum bunu.galiba yüzüm net bi şekilde göründüğü için.yardım edin lütfen ne yapmalıyım? bu sorun yüzünden çok mutsuz oluyorum,üzülüyorum.sevdiğim kişiyi bile bu sorun yüzünden kaybettim.hayır dedim ve o gitti...