Doğuma Hazırlık ne yapmalıyım bi akıl verin...............

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elkassam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
42
0
36
Ankara
arkadaşlar eşimle düzenli 5 aydır korunmuyoruz...ondan önce iş gereği ayrıydık ve 2 kez de korunmadan denedik ama tam yumurtlama gününe denk gelmedi...yani 7 aydır korunmuyorum mu demem lazım bilmiyorum...3 kez dr genel muayensine gittim alttan baktı..gayet normal dedi...eşimin sperm tahlili de iyi cıktı coksükür...ama ben cok stres yapıyorum acaba ben de bir sorun var mı diye..rahim filmi ve hormon testi yaptırmam lazım mı..dr takibine baslayayım mı.. asılama düşünsem mi...
yoksa erken mi daha beklemek mi gerek adım sultan 28 yasındayım...3 yıllık evliyim...adetlerim düzenlidir...

tam sebebini bilemem ama stresin çok önemli olduğunu söyleyebilirim canım. bende 8 aylık denemeden sonra hamile kaldım. dr kontrolüne gittim, muayene ve testler temiz çıktı şükür. eşimin yurt dışı görevi vardı, çocuk planını erteleyelim dedik. ama gel gör ki vazgeçtiğimiz ay bebeğimizin olacağını öğrendik :) biliyorum söylemekle olmuyor ama stresten uzak tutmaya çalış kendini.

Ben izinle alakalı durumlar nedeniyle Mayıs Haziran'da hamile kalmak istiyodum. Her ay bı üzüntü adet oldukça. Sonrasında eylül gibi yok ya stres yapıyorum takip etmicem adet tarihimi dedim. Ekim'de hamile kalmışım haberim yok. Adet tarihimi bilmediğim icin geçip gecmediginide bilmiyodum. Arkadaslarıma benim adet olma zamanım gecti mi acaba diyodum ama emin değildim tabi. Sonra sacım dökülüyor diye doktora gittim. Vee hamiş oldugumu öğrendim:) kesinlikle eğer bı sorun yoksa takibi bırakın derim

Back