ne yapmalıyım bi akıl verin.........

elkassam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
42
0
36
Ankara
arkadaşlar eşimle düzenli 5 aydır korunmuyoruz...ondan önce iş gereği ayrıydık ve 2 kez de korunmadan denedik ama tam yumurtlama gününe denk gelmedi...yani 7 aydır korunmuyorum mu demem lazım bilmiyorum...3 kez dr genel muayensine gittim alttan baktı..gayet normal dedi...eşimin sperm tahlili de iyi cıktı coksükür...ama ben cok stres yapıyorum acaba ben de bir sorun var mı diye..rahim filmi ve hormon testi yaptırmam lazım mı..dr takibine baslayayım mı.. asılama düşünsem mi...
yoksa erken mi daha beklemek mi gerek adım sultan 28 yasındayım...3 yıllık evliyim...adetlerim düzenlidir...

bence çok evham yapmışsınız :) sakin olun hipotiroidinize baktırın,sitres yaptıkça durumu daha da zora sokarsınız ablam 4 sene boyunca tedavi gördü sinir sitres harbiyle sonra yeter artık olursa olur olmazsa olmaz diye bıraktı peşini 2 sonra gebe kaldı...şu an endişelenmeniz için çok erken önce bi dr sonuçalarını alın

kesinlikle stres yapmayın, bende sizin gibi strese girdim ki eşim varikosel başlangıcı idi, ne zaman amannn olursa olur dedim hamile kaldım stres çok etkili... bence kendinize 1 yıl süre tanıyın

kesinlikle stres yapmayın, bende sizin gibi strese girdim ki eşim varikosel başlangıcı idi, ne zaman amannn olursa olur dedim hamile kaldım stres çok etkili... bence kendinize 1 yıl süre tanıyın

Ne zaman ki "Amaaan boşver hayırlısı ne zamansa o zaman olur. Herşeyi oluruna bırakalım" derseniz o zaman olur emin olun:) 1 yılı geçerse dr. vs ozaman başlayın bence,zaten sorun da yokmuş yanlış anlamadıysam. Allah hayırlı bebişler nasip etsin:)

Back