- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
-
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
evden sadece bebek odasını onu da sokulunce tamamen silecegimden ve anne aldığı için ve tv yi almak istiyorum. ütü ve süpürge de var tabi ama temizlesem olmaz mıMuhtemelen eşyalarınızın içine doluşmuşlardır hamamböcegi ilginç bir canlı teyzemde varmış ilac falan kurtulduk dediler bize bi ütü vermisti meger icindelermişbizim evi sardı böcekler korkutmayayım sizi ama eger evde varsa eşyalara mutlaka yumurta bırakıyorlar
evden sadece bebek odasını onu da sokulunce tamamen silecegimden ve anne aldığı için ve tv yi almak istiyorum. ütü ve süpürge de var tabi ama temizlesem olmaz mı
ilaçlama firması önce jel sürdü sonra ulv ilaç yaptı ,kokulu sisli bişey.Böcek jeli.
Hamamböceğinin 1 haftada kökünü kurutuyor. Taşınma sebebiniz buysa boşuna sıkıntıya girmeyin.
0 daire arıyoruz. buraya geçen sene ocakta tasindik yazın görmedik ilk defa bu hafta işte gördük. 1 camlı 1 de ilaçtan sonra ölü. balkona yeni patates çuval koymustuk ordan mi geldi acaba? evdekiler büyüktü balkonda kutudakiler yavruydu. Şuan gece ve sabah baktık balkonda da yok gorebildigimiz kadar evde de yok.Bu havada bile hamam bocegi varsa yazin ne durumda olursunuz hayal dahi edemiyorum! Balkondaki boya kutusu hmam bocegi mi doluydu bu arada? Ay inanmiyorum!
Biz de 4 yil hamam bocekli bir evde oturduk. Kendi Evimizdi ustelik. Kapilara bile tirmaniyordular artik. Ranzada ust katta bile uyku uyuyamazdim. Neyseki 0 daire aldik. Oraya tasindik. Esyalarimizi da goturduk ama orada hic hamam bocegi ile karsilasmadik? Yumurtlasa bile uygun sartlari bulamazsa (sicak,nem..) o yumurtalar acilmaz ölür bence.
Allah kolaylik versin bu arada
Isiniz cok zor
Aslında esya satmak piyango oldu zaten çıkarken onları nasil atarım diye dusunuyorduk 4.kat asansorsuz. öylesine 2.el sitesine koydum 2.elciler döndü. ilaçlama firmasi eşyaları ilaçladik orda bişey yok diyor ama dedigim gibi zaten yipranmislardiEşya satmak çok abartı bir sakin ol annemin evinde de çok olurdu. Apartman boşluğundan balkondan falan geliyordur internetten k-othrine Bayerin ilacını al kendin sık dip köşe evden çıkmana bile gerek Yok akşamına ölülerini toplarsın