- 25 Temmuz 2017
- 351
- 274
- Konu Sahibi lianazelko
Erkek kardeşim 36 yaşında evli çocuklu. Gayet de güzel evlilikleri var. Öyle sağa sola bakan biri değil ama bu olay beni üzdü. Evlendiği eşinden önce bir kız vardı. İlk aşkıydı, evlenmeyi düşünüyordu sonra kız ben seni sevmiyorum diye bıraktı. Çok üzülmüştü o zamanlar. Aradan 15 yıl geçmiş karşı taraf da evli ya da ayrılmış, çocuklu tam bilmiyorum. Ne oldu da bunca zaman sonra birbirlerini takip etmeye başladılar. Kardeşime içten içe kızdım. Belki yeni zamanda kız ekledi. Kardeşimin doğum gününü ilk o kutlamış öyle fark ettim. Sonra bir kaç resime bakayım dedim evli mutlu fotoğraflarını değil de tek fotoğraflarını beğenmiş.
Kendimi yengemin yerine koydum ben olsam üzülürdüm. Arkadaşça ayrılıp arkadaşlıkları devam etse neyse...Yahu benim sevgili olmayı iki muhabbet edip hoşlantıdan sonra beğendiğim adamlar bile evlenince beni çıkarıyor. Genişlik mi anlamadım. Uyarsam mı? Ne haddime gerçi ama bir kadın olarak kendisini sevmesem de yengemin üzülmesini istemem.
Kendimi yengemin yerine koydum ben olsam üzülürdüm. Arkadaşça ayrılıp arkadaşlıkları devam etse neyse...Yahu benim sevgili olmayı iki muhabbet edip hoşlantıdan sonra beğendiğim adamlar bile evlenince beni çıkarıyor. Genişlik mi anlamadım. Uyarsam mı? Ne haddime gerçi ama bir kadın olarak kendisini sevmesem de yengemin üzülmesini istemem.