- 13 Haziran 2008
- 836
- 75
- 318
geçen perşembe oğlumun, geceden kontrol altında tutmaya çalıştığımız ateşi 38 dereceye fırladı.. doğal olarak özel dr.umuzu aradık.. (buda ayrı konu ya.. ilgilenmesi gerekiyorken, '' çok kalabalığım, doğru hastaneye gidin '' dedi.. apar topar oğlumun üzerindeki kıyafetleri çıkardım.. ince atleti ve ince kısa pantalonu, soket çorabıyla kaldı.. hafif sayılabilecek 1 battaniyeye sarıp hastaneye ulaştık.. ( buda ayrı 1 konu.. hastanede 40derece olsak kimsenin umurunda olmayacak.. rezalet 1 sistem var..) oğlumun ateşini orada ölçtüm.. 37,5 civarındaydı.. tahlil için beklerken ağlamasın diye akşamın o soğukluğunda bahçeye defalarca çıktık.. ben montlarımla oğlumsa yarı çıplak vaziyetteydi.. sefil bir halde eve geldiğimizde oğlumun ateşi 39,5 tu.. şimdi sormak isterim, neredeyse çıplak 1 vaziyette götürüşüm normal mi? bu vaziyetteyken bahçeye çıkmamız hata olmuşmudur? kendi kendimi yiyip bitiriyorum ''acaba yanlış mı yaptım?'' diye.. gerçi çok şükür 1 öksürük yok.. çok ağladığı için ses kısıklığı var.. şu an zaten ogünden beri kullandığı antibiyotiği var.. nedersiniz kızlar, doğrumu yapmışım? yada siz olsanız o yüksek ateşte ne yapardınız? şimdiden tşk....