Ne yapmalı ?

bir ufak tavsiye daha vermek isterim sanırım ilk mesajlardan birinde ailelere söylemekten bahsetmiştiniz. ben bunu hiç tavsiye etmiyorum. çok ciddi bir konu olmadığı sürece ailelere aksettirmek evliliğin ve kişilerin bağımsızlığını zedeliyor. ondan sonra her konuda aile müdahalesine maruz kalıyorsunuz. üstelik olaylar olup bittikten sonra ailelerin eşlere karşı olumsuz bakışı ve tutumu değişmiyor.
üstelik bu çok özel ve ikiniz arasında bir konu bence ailelere yansıtılmamalı. kayınpedere oğlunu adam et demek gibi bi sonuç çıkar ki hoş değil...

bu ınsanla nasıl bir ömür geçer ki ...

Farkındayım ailelere her kavgayı belli etmek hoş değil ama bu kez bitme noktasına geldi.O yüzden ailelerle konuştum..

Farkındayım ailelere her kavgayı belli etmek hoş değil ama bu kez bitme noktasına geldi.O yüzden ailelerle konuştum..

konuştuysanız yeni gelişmeler var demektir?

ekleme: güncelleme yazınızı okudum hakkınıza hayırlısı olsun...
annesi bile evladını böyle kabullenmiş baksanıza, değişecek gibi görünmüyor
umarım herşey gönlünüzce olur...

Tabiki normall cabim öyle bi hassas noktada sana şaka yapmis ki alinmissin emin ol o kelimeyi orda calisan kizlarda kendilerine söylüyor. Hem sevgilinin parasi olsa sana da alirdi demek onunda yok yani orda calisanlarinda sizinde bizimde sadece onlara o şaka normal gelmis çünkü durumu kabullenip dalaga geciyolar. Kiyafet konuwuna alinma 2. Olayda sen iyilik yaptın. Ama devir kötü nişanlın sana birsey olmasindan korktu böyle düşün. İlk olaya alindiginin sebevi de kesinlikle yazdigim olay üzülme iyisiniz barışıin hemen

Bir insan 7 sinde neyse 70 dede aynidir die bosuna dememisler.bu insani senmi düzelticeksin bu saatten sonra hos kendinede laf söylettirmez böyle insanlar.cünki herseyi onlar bilior onlarindogrusu dogru seninki yanlis olur.böyle insanla ömür gecmez canim insanin en güzel dönemi degilmidir nisanlilik donemi .hem tanirsin tanimaya calisirsin.bu simdiden böyleyse canim evlenince afedersin agzina eder.birak karsindaki nisanlin olmayi bir bayan var ya karsinda insan o kadar insanin icinde rencide edermi.bu kadar kendini belli etmis insana daha ne diyecen ileride düzelirmi die beklicen?? En iyi karari vermissin duygularinla degil mantiginla hareket et.kendinide kimseye böyle degersiz hissedirme.hisseddirmeki herkes haddini bilsin nokta!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…