- 19 Ekim 2007
- 771
- 252
- Konu Sahibi Unfortunate
işte nişanlıyken adam kendini belli ediyor ama kızlarımız anlamak istemiyor
hakkında hayırlısı
hakkında hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende anasının emdiği sütü burnundan getireceğim ama eksileri ve artılarını gözümün önüne getirince artıları daha ağır basıyor şu an ayrılmayı düşünmüyorum ama neden olmasın..Asla diye bir şey yok sonuçta.Yürümezse mecbur bitecek..Geleceğimi karartamamÇok mu arıyorsunuz bu adamları ve neden bu kadar yüz veriyorsunuz. Kuralları varmış, uymazsan kavga edermiş. Alsın o kurallarını..... derim ben olsam. Sakin bir yapıda olmak ayrıdır, kendini ezdirmek ayrı. Bu güne kadar sesimi yükselttiğim görülmemiştir ama bana bunu yapan adamın anasından emdiği sütü burnundan getirerek terk ederim. Evlilik bu, çocuk oyuncağı değil. Bu karakterde bir insanla aynı yastığa baş koyup mutlu olmanız çok zor. Bu yaptığı şiddettir ve evlilikte artarak devam edecek.
Bende anasının emdiği sütü burnundan getireceğim ama eksileri ve artılarını gözümün önüne getirince artıları daha ağır basıyor şu an ayrılmayı düşünmüyorum ama neden olmasın..Asla diye bir şey yok sonuçta.Yürümezse mecbur bitecek..Geleceğimi karartamam
Doğru söylüyorsun şimdiye kadar hep ben sakin kafayla düşünüp empati yapmaya çalıştım ama bu olaydan sonra bir daha kendimi ezdirmem...çok kibirli biri burnu havada derler ya sanki küçük dağı nişanlınız yaratmış siz şimdi böyle boyun eğdikçe evlendiğinizde neler yapar ALLAH bilir. işte geçer gider diye hata yaptık hep bugüne kadar.
Evet çok kötü oldum hayatımda ilk defa böyle mahcup düştüm millete...Herkese akıl veren güçlü görünen ben bi kendime çare bulamadım.Ne demek ya ' senin paran bunları almaya yetmez. ' Ben olsam orda bi laf çarpardım ona yerin dibine sokardım.
Resmen seni ezmiş geçmiş be güzelim.
Üzüldüm adına...
Açıköğretim sınavım vardı bütün gece uyumadım hem o uykulu halimle hem de şok olma haliyle inan bir şey diyemedim şoktan çıktıktan sonra anca düşünebildim..Kaç kez yazıp sildim ama nişanlınız gerçekten çok kaba birisi.
Ben 2. olaya takılmadım bile.İlk olayda ağırlığınızı koruyamamışsınız.Elinden tutup yürümeyecektiniz bana göre.
Erkek arkadaşının sürekli yüzüne vur o lafı ki anlasın neden kırıldığını.. Umarım barışırsınızEvet çok kötü oldum hayatımda ilk defa böyle mahcup düştüm millete...Herkese akıl veren güçlü görünen ben bi kendime çare bulamadım.
Düşüncesiz güya espri yaptı beni esprisine malzeme etti..böyle bi adamla nasıl hayat geçer oturup bi düşün yahu. buna gebe deilsinki altı üstü nişanlın. fakan uymuyosa biter herkez yoluna. senin bunlara gücün yetmezmiş ha ha haymış. komikmi buda gülmüşler. bırak ya o magazada eline vericeksin yüzügüki bakalım geri takmaya gücü yetiyomu pis herif. ezdirmeyin su erkeklere kendinizi
Burnundan getireceğim bir şekilde..Gerekirse aileleler de konuşacağım hayırlısı olur inş.Erkek arkadaşının sürekli yüzüne vur o lafı ki anlasın neden kırıldığını.. Umarım barışırsınız
Ya zaten beğendiğine bak da alalım dese almam ki gereksiz pahalı bir yer marka ya güya..Çok hadsiz nisanlınız. Sizi ne kadar küçük düşürdüğünün farkında bile değil. Dese ki hadi çıkalım artık, işim bitti, sizde çıkarsınız zaten, vitrine yapışıp kalacak haliniz yok. Ne demek senin paran yetmez. Ne gereksiz çirkin bir muhabbet.
Kuralları var diyorsunuz ya, kural koyana kadar dönsün bir kendine baksın önce.
Sevdiğine eminim ama dengesiz işte..Dediğim gibi mantıklı düşününce eksi ve artılarını göz önüne alıyorum artıları daha çok ama işte yaptığını sindiremedim..Ya seni sevdiğine emin isin
Haklısın..Bencil insanlarla uğraşmak çok zor..Işin çok zor bacım..
Bak tatlım,seni inciten hiçbirşey büyütüyorsun olmaz.O sadece kavgayla suç bastırıp,olayı küçümser.Sen de suskun kalma.Kavga et demiyorum ama kırgınlıklarını tepkisel olarak belirt.Salaklık ettim işte suskun tipim beni yerin dibine soktu...Bunu anlatsam ilk benimle kavga edecek sonra da diyeceği tek şey büyütüyorsun ama özür dilerim ben onu öyle düşünememiştim.Benim yaşadıklarım ağlamalarım yanıma kar kalacak