Dünden beri kendi kendimi yiyorum ve en sonunda birilerine anlatmam gerektiğine karar verdim.Gelelim meseleme nişanlım bir mağazada muhasebeci ve dün gezerken vitrinlere bakıyordum öylesine,onun çalıştığı mağazanın bir şubesinin önüne geldik ve içeri girdi ben bir selam verip çıkayım diye ben de peşinden girdim,müdürle tanıştırdı neyse çıkarken elbiselere bakıyordum kendisi alışveriş yapmamı sevmediği için kapıya doğru yöneldi bana da yüksek sesle dedi ki 'Senin paran yetmez bunları almaya gel hadi' ...(Gerçekten çok pahalı bir yer bütçemi aşıyor)
ben tabi şok oldum çünkü onu orada herkes tanıyor ve satış yapan kızlar kahkaha attılar ben yüzlerine bile bakamadım ne diyeceğimi de bilemedim utancımdan yerin dibine girdim..Beni rezil etti.Tamam belki param yetmeyebilir ama böyle rezil etmesini gerektirir miydi ? Aşırı üzüldüm ama o şokla belli bile edemedim..
Bu olayın üzerinden 1 2 saat geçti karanfil sokakta yürürken ( yeri belirtmek istiyorum çünkü kalabalık ve böyle olaylar baya oluyor.) genç birisi koluna 2 tane kızı takmış yürüyordu az çok biliyoruz bu bayanlar parayla erkeklerin yanında gezen insanlar ya da nişanlım bana böyle yansıttığı için ben böyle bir kanıya vardım emin değilim.. Kız affedersiniz regl olmuştu ve bende dayanamadım gittim kızın yanına söyledim kız teşekkür etti ve erkek arkadaşım üstelediği için neden konuştuğumu ona da söylemek zorunda kaldım.. Sokak ortasında bana kızdı sana ne seni ne ilgilendirir hadi sana saysa sövse ne yapacaktın dedi bende dedim ki kaç kere bir kıza böyle kötü durumda olduğunda gidip söyledin de sana sövdü dedim hangi kız böyle bir şey için tersler ki dedim..Elimi falan bıraktı gideceğimiz yere kadar konuşmadık ve önde yürüdü bende onu takip ettim.Ayrıca şunu belirtmek isterim kendisinin kuralları vardır ve onlara uymazsanız kesinlikle kavga eder konuşmaz falan..
Şimdi de neden trip attığımın soğuk davrandığımın farkında (sadece 2. olay yüzünden diye düşünüyor)ama her şey gayet normalmiş gibi davranıyor ne yapa bilirim bana bir yardımcı olur musunuz ? İşin içinden çıkamadım